Χρήστος Σαντικάι – Λάουρα Νάργες| «Γέννησε με καισαρική, είμαι σοκαρισμένος» – Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα

Share on:

Μόλις εχθές η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγόρι, με τον τραγουδιστή να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram όπου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μωρού όπου φαινόταν το χεράκι του. Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» που τον περίμενε έξω από το μαιευτήριο και ο ίδιος περιέγραψε τα συναισθήματά του, λέγοντας – μεταξύ άλλων – ότι νιώθει «ευτυχισμένος και ταυτόχρονα σοκαρισμένος».

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα τω θεώ η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ τον γιατρό μας που μας στήριξε πάρα πολύ και ψυχολογικά, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είναι κάτι μοναδικό. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσε να με αφήσει ο γιατρός να είμαι μέσα», είπε ο Χρήστος Σαντικάι, χωρίς να κρύψει πως «Στην αρχή δεν ήξερα τι να κάνω, να το αγκαλιάσω;».

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι «Αλέξανδρος» και εξήγησε και το λόγο. «Το παιδί μας θα ονομαστεί Αλέξανδρος επειδή μας αρέσει πάρα πολύ η ιστορία και ο Μέγας Αλέξανδρος». Τέλος, δεν έκρυψε πως «θα γράψω τραγούδι και για τον γιο του και για τη Λάουρα Νάργες, ελπίζοντας ότι θα κυκλοφορήσουν μία ημέρα».

Valuenews.gr


Share on: