Τέτοιον πρόεδρο θέλουμε | Πάρτι οργίων με λεφτά της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ο Ισπανός Λουίς Ρουμπιάλες

Share on:

«Βόμβα» στο Ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, οργάνωνε… όργια με τα χρήματα της RFEF!

Πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα σκάνδαλο φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας! Αυτή τη φορά ωστόσο η υπόθεση μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή…

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα την «El Mundo», ο Λουίς Ρουμπιάλες κατηγορείται για διοργάνωση οργίων! Και μάλιστα φέρεται να προχώρησε στις συγκεκριμένες ενέργειες με τα χρήματα της Ομοσπονδίας!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο ίδιος ο θείος του Ρουμπιάλες είναι αυτός που φέρεται να έχει καταγγείλει τον πρόεδρο της RFEF. Το περιστατικό έγινε το 2020, όταν ο Ρουμπιάλες είχε ταξιδέψει στη Γρανάδα για… δουλειά.

Εκεί ωστόσο σύμφωνα με την «El Mundo», ο Ρουμπιάλες μαζί με στενούς του συνεργάτες οργάνωσε ένα πάρτι οργίων, στο οποίο συμμετείχαν νεαρές γυναίκες, με τα έξοδα να πληρώνονται από την Ομοσπονδία και τις τραπεζικές της κάρτες!

Μέχρι στιγμής η RFEF διαψεύδει τα πάντα, ωστόσο η υπόθεση έχει ήδη μπει στο… μικροσκόπιο των αρχών.

Να, ένας πρόεδρος που θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στην Ελλάδα. Με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ρουμπιάλες θα ήταν ταμάμ. Ό,τι πρέπει.


Share on: