Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης| Το χρονικό της κόντρας τους μετά το World Party και η επανασύνδεση στη Μύκονο

Share on:

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι δύο άντρες παρουσίαζαν το «World Party», ταξιδιωτική εκπομπή που προβαλλόταν για τρεις σεζόν μεταξύ 2013 και 2016 σε ΕΡΤ3 και Alpha.

Το project ήταν αποτέλεσμα της δυνατής φιλίας τους, με τους δύο «κολλητούς» να έρχονται όμως σε ρήξη μετά το τέλος της εκπομπής που τους έκανε γνωστούς στο κοινό.

Mετά το τέλος του «World Party», ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας ιδιότυπος ανταγωνισμός, με φόντο το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη.

Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες φαίνεται να διεκδίκησαν και οι δύο την παρουσίαση του «Survivor», την οποία, τελικά, ανέλαβε ο Σάκης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε σχολιάσει την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάσει το «Survivor» λέγοντας στο περιοδικό «People»:

«Δεν έχει νόημα να μιλάς για πράγματα που δεν έκανες. Να σου πω, όμως, κάτι; Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ είναι να προδώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που έχει κουτσομπολιό, ίντριγκα, ανθρωποφαγία. Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια, για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά κι ένα πιάτο φαΐ; Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι δουλειά, αλλά τα ιδανικά και την τιμή μου δεν τα ξεπουλώ, όσα λεφτά και να μου δώσουν. Με συμπάθησε ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Αν συμπάθησε τον Γιώργο επειδή είναι ένας τύπος χύμα, θρασύς, συναισθηματικός, το να γίνω κάτι άλλο θα είναι σαν να τους κοροϊδεύω στα μούτρα».

Παράλληλα, ο Γιώργος Μαυρίδης το 2019 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» μίλησε για τη φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη και αποκάλυψε τον λόγο που οι δύο παρουσιαστές από κολλητοί έγιναν ξένοι.

«Δεν θα σου πω τι έγινε… Το τέλος ήταν μια απόφαση συνολική. Με τον Σάκη δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω. Η πικρία μου είναι ότι έγραφε στους τίτλους της εκπομπής ότι είναι μια ιδέα του Σάκη. Δεν το κάνεις αυτό. Ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω. Τον πιλότο πληρώσαμε μαζί, δανεικά σού δώσαμε, το στηρίξαμε, το πληρώσαμε. Δεν κάτσαμε να πούμε ποια ιδέα από όλες ήταν η δικιά μας. Δουλέψαμε όλοι για αυτό το πράγμα», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η επανασύνδεση

Ωστόσο, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται πως άφησαν πίσω τις διαφορές που τους είχαν φέρει σε ρήξη πριν μερικά χρόνια, με τον πρώτο να κάνει την εμφάνισή του στη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, που έλαβε χώρα το Σάββατο 17/9 στη Μύκονο.

Μάλιστα, οι δύο παρουσιαστές αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά όταν ο Γιώργος Μαυρίδης έφτασε στην εκκλησία, την οποία κατέγραψαν και οι κάμερες.

Valuenews.gr


Share on: