Λυκαβηττός| Ολονυχτία στην ουρά για προσκύνημα στους θαυματουργούς Αγίους Ισιδώρους

Share on:

Εκατοντάδες πιστών συνέρρευσαν από χθες (13/9) το βράδυ στον Λυκαβηττό για να προσκυνήσουν με το πρώτο φως της μέρας στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων.

Οι πιστοί έσπευσαν να «σταυρωθούν» από τον ιερέα προσδοκώντας σε ένα θαύμα, όπως φέρεται να είχε γίνει και για τον ίδιο τον ιερέα του ναού, ο οποίος σε ηλικία 14 ετών έπασχε από λευχαιμία, «σταυρώθηκε» από μια γυναίκα κι έγινε καλά, με τον ίδιο πλέον να χρησιμοποιεί τον ίδιο Τίμιο Σταυρό για να ευλογεί τους πιστούς.

«Έχουμε ακούσει για τα θαύματα που γίνονται εδώ. Εφερα τους γονείς μου και περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία», «είπαμε να έρθουμε να σταυρώσουμε τους γονείς μας, να σταυρωθούμε και με τον αδερφό μου» είπαν από την πλευρά τους στον ΣΚΑΙ δύο αδέρφια που ήρθαν από την Αυστραλία.

Ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων είχε αποτελέσει πεδίο «ιερής αντιπαράθεσης» όταν ο Μητροπολίτη Αργολίδας κατήγγειλε τα «ψευδοθαύματα» κι έκανε λόγο για «απάτη ολκής» για όσα συμβαίνουν στον ναό του Λυκαβηττού.

Ο Μητροπολίτης είχε υποστηρίξει πως «υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Αγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα». Από την πλευρά του, ο εφημέριος του ναού, Δημήτριος Λουπασάκης, που όλα αυτά τα χρόνια φέρεται να έχει έχει κάνει «θαύματα», με τον Τίμιο Σταυρό του, δεν έχει απαντήσει ευθέως, ωστόσο, με βίντεο κι αναρτήσεις στα social παρουσιάζει τα «θαύματα» που γίνονται στον ναό.

Valuenews.gr


Share on: