Kaos| Νέα σκοτεινή κωμική σειρά του Netflix με θέμα την ελληνική μυθολογία

Share on:

Τη σειρά υπογράφει ο δημιουργός του «End of the F***ing World», Charlie Covell, με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ να αναλαμβάνει τον ρόλο του Δία, μετά την αποχώρηση του Χιου Γκραντ λόγω φόρτου εργασίας.

Άλλοι ηθοποιοί που θα εμφανιστούν στην πολυαναμενόμενη σειρά 8 επεισοδίων είναι οι Aurora Perrineau, Cliff Curtis, Killian Scott, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola και Stanley Townsend.

Η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στην Ισπανία και περιγράφεται ως «τολμηρή, σκοτεινά κωμική, σύγχρονη αντίληψη της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά την αγάπη, τη ζωή και τη δύναμη στον κάτω κόσμο».

Το 2018 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά η ιδέα της δημιουργίας της σειρά και πέρυσι πήρε και επίσημα το πράσινο φως από την ομάδα της Βρετανίας.

Η Μαζάρ, έχει εμφανιστεί στα Goodfellas, Little Man Tate και Singles, ενώ αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στο The Pentaverate του Netflix ως Patty Davis.

Παράλληλα, θα είναι και στο επερχόμενο The Kill Room της Yale Entertainment.

Ωστόσο, ο πιο γνωστός της ρόλος ήταν ως Shauna Roberts στο Entourage.

Βασικός σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Banks-Davies, ενώ επεισόδια θα σκηνοθετήσει και ο Runyararo Mapfumo (Sex Education). Η Γεωργία Χρήστου υπογράφει σεναριακά το 6ο επεισόδιο.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE