Σασμός| «Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει – Αφήνουμε ανοιχτό το πού μπορεί να καταλήξει»

Share on:

Ο “Σασμός” αναμένεται να επιστρέψει για δεύτερη σεζόν μέσα στον Σεπτέμβριο στον Alpha με τους συντελεστές να υπόσχονται πολλές συγκινήσεις και ανατροπές στα νέα επεισόδια και ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός, μίλησε τη Δευτέρα στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για το μέλλον του ήρωα που υποδύεται στη σειρά.

«Ο Μαθιός είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας. Με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», δήλωσε ο Δημήτρης Λάλος.

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να έρθει αυτή η κάθαρση, ο Δημήτρης Λάλος άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς, όμως, να κάνει κάποιο spoiler, λέγοντας πως «η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως, αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα».

Τέλος, τόνισε πως «δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλλος, όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως».

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού» όπου – μεταξύ άλλων – βλέπουμε τον Μαθιό να βρίσκεται στη φυλακή ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου και τη Βασιλική σε απόγνωση με την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE