Οι αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Share on:

20-21/08

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες!! Τα ραντεβού θα είναι καθοριστικά, αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν, οι αλήθειες που θα ειπωθούν ίσως να φέρουν εκπλήξεις και θετικά ξαφνιάσματα. Αυτό το διήμερο θα είναι κατάλληλο για προσεγγίσεις, οι διαθέσεις θα είναι απελευθερωμένες από ταμπού και αναστολές. Το Σάββατο, προσεγγίσεις θα είναι άμεσες ίσως και κάπως απροσδόκητες. Δεν αποκλείεται να γίνουν βήματα επανασύνδεσης, εξομολογήσεις θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, ένταση θα υπάρξει στο συναίσθημα. Οι ερωτευμένοι προσοχή στις ζηλοτυπίες και στις ανασφάλειες, οι ενέργειες θα είναι αρκετά παθιασμένες, δεν θα λείψουν οι παρορμητικές πράξεις και αποφάσεις. Την Κυριακή, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στις ανασφάλειες και στις πεσιμιστικές σκέψεις. Τα ανοίγματα θα είναι ενθαρρυντικά γι αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις, κάποιοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά το θέμα της συγκατοίκησης.

Κριός

Έντονο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, με το ταίρι σου σαν ζευγάρι θα έχετε τις εκρήξεις σας, θα έχετε όμως και τις έντονες στιγμές αμοιβαίας έλξης ακόμα και πάθους. Την Κυριακή, το μεταξύ σας κλίμα θα είναι πιο ήρεμο, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην έννοια της συντροφικότητας. Φιλικές και διασκεδαστικές επαφές θα τονώσουν τη διάθεση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο οι προκλήσεις θα σε ενθουσιάσουν, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς, θα υπάρξουν εκπλήξεις και εντυπωσιασμοί. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συναισθηματική αναζωογόνηση και έναρξη σχέσης, οι εξελίξεις θα είναι τονωτικές και άμεσες. Από συναισθηματικής φύσης έντονο θα είναι το διήμερο σου, τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις μπροστά διαγράφοντας τα παλιά.

Ταύρος

Το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα να εκδηλωθείς και να δείξεις στο ταίρι σου αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι. Δεν θα λείψουν και κάποιες μικρό σκηνές ζήλειας, ωστόσο θα είναι ιδιαιτέρως τονωτικές. Θερμές θα είναι οι μεταξύ σας επαφές, δεν αποκλείεται να ειπωθούν αλήθειες για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που μέχρι τώρα τα λόγια ήταν κάπως μασημένα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο δεν θα πρέπει να αφήσεις τα γεγονότα να σε προσπεράσουν. Το Σάββατο, θα σου ανοίξει δίοδο προσέγγισης, η εξέλιξη θα απαιτεί κινητικότητα και μάλιστα δυναμική. Διατήρησε ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, προσπάθησε να κινήσεις τα νήματα για να γνωριστείς με το πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ουσιαστικά ανοίγματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις νέα αρχή, καλό θα είναι να αρπάξεις την ευκαιρία.

Δίδυμος

Το Σάββατο, ζωηρές θα κάνει τις εκδηλώσεις, προσοχή στα ερωτικά πείσματα και σε τάσεις κυριαρχίας. Ενδεχομένως να συζητηθούν κάποια αιχμηρά ζητήματα, θα υπάρξει η δυνατότητα για καθοριστικά ξεκαθαρίσματα που θα ορίσουν το μέλλον της σχέσης σου. Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες με το ταίρι σου σαν ζευγάρι θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να δώσετε έναν άλλον αέρα στις επαφές σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν νέες ευκαιρίες, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να ανοιχτείς. Εσύ που επιθυμείς νέα γνωριμία και θέλεις να αποκτήσεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου κινήσου με αποφασιστικότητα. Ορμητικότητα αισιοδοξία και ζωντάνια θα έχουν οι ενέργειες σου, θα καταφέρεις να δώσεις ώθηση στις εξελίξεις κυρίως με άτομα που ήδη γνωρίζεις και υπάρχει μεταξύ σας εκδηλωμένη οικειότητα.

Καρκίνος

Το Σάββατο, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, ζωτικότητα θα σε διακατέχει, όμορφες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου που δεν θα απορριφτούν. Διασκεδαστικά και ανανεωτικά θα καταφέρεις να περάσεις το Σάββατο σου, ωστόσο την Κυριακή προσοχή στις πιέσεις, θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο και χώρο στο ταίρι σου για να μην υπάρξουν αρνητισμοί και παράπονα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το διήμερο θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκό σε θέματα επικοινωνίας και προσωπικών συναντήσεων. Θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις, η αυτοπεποίθηση που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να δώσεις το πράσινο φως και να σπρώξεις τις καταστάσεις. Τα ραντεβού θα πάνε πολύ καλά, θα υπάρξει άνοιγμα που θα φέρει θετικές ανατροπές.

Λέων

Εκδηλώσεις αισθησιασμού έλξης και πάθους θα υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, ωστόσο δεν θα λείψουν τα πείσματα και οι ζήλιες. Προσοχή στην εγωκεντρική και καχύποπτη πλευρά του χαρακτήρα σου, σε ορισμένες περιπτώσεις καλό θα είναι να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτηση σου. Παρορμητικές θα είναι ο αντιδράσεις σου, γενικότερα ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι έντονος και αυτό θα το μεταδώσεις στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, διατήρησε την ελκυστικότητα σου, θα σε πλησιάσει πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, μέσα στο διήμερο οι συναντήσεις που θα γίνουν τυχαίες ή προγραμματισμένες θα έχουν προοπτικής εξέλιξης. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να προκύψουν επαφές με πρώην ταίρι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση. Στην περίπτωση που υπάρξουν συναισθηματικά διλλήματα ακολούθησε το ένστικτο σου.

Παρθένος

Το Σάββατο, θα συμβάλει θετικά στο να γίνουν ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα αισθανθείς αμοιβαιότητα και εμπιστοσύνη, ουσιαστικά θα εκδηλωθούν και θα ενδυναμωθούν τα μεταξύ σας αισθήματα. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να μιλήσετε για σκέψεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Αποφάσεις θα παρθούν, το αποτέλεσμα θα σε τονώσει ψυχολογικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, άλλαξε στάση και προσδοκίες, απεγκλωβίσου από τις αρνητικές εικασίες. Μέσα στο διήμερο, δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις σχέση που θα στεριώσει στον χρόνο. Βγάλε στην επιφάνεια την κοινωνική και προσιτή πλευρά του χαρακτήρα σου, άσε τα γεγονότα να εξελιχτούν αποφεύγοντας να δημιουργήσεις εμπόδια.

Ζυγός

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά και αισθησιακά θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο σου, εξομολογήσεις θα ακουστούν, οι εκδηλώσεις θα είναι θερμές, η αμεσότητα θα σε βοηθήσει να πιστέψεις και να εμπιστευτείς. Η Κυριακή θα τονώσει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου το αίσθημα της συντροφικότητας, θα εστιάσετε στις κοινές σας επιθυμίες και δραστηριότητες, θα περάσετε όμορφα και κοινωνικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε ανανεώσει αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα σου. Θα υπάρξει προοπτική για έναρξη σχέσης που θα είναι συναισθηματικά έντονη και θα έχει τη δυνατότητα να εξελιχτεί σε μακροχρόνιο δεσμό. Μη φρενάρεις την πορεία των γεγονότων, αξιοποίησε τα συμβάντα, δείξε αυτό ακριβώς που αισθανθείς θα βρεις ανταπόκριση.

Σκορπιός

Το Σάββατο, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για εξομολογήσεις και συναισθηματικές αποκαλύψεις. Οι διαθέσεις σου θα είναι έτοιμες για εκδηλώσεις πάθους και έλξης, θερμό θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, το σαββατοκύριακο σου προμηνύεται ιδιαιτέρως αισθησιακό. Την Κυριακή, προσοχή στις κτητικές σου διαθέσεις και αντιδράσεις, βγες από τις αγχωμένες σκέψεις, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το φλερτ και η ελκυστική προσέγγιση. Διατήρησε τη γοητεία σου, εκδηλώσου και δώσε το ελεύθερο να σε προσεγγίσει το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Ανοίγεται ενδεχόμενο σχέσης που καλό θα είναι να μην το αφήσεις να σε προσπεράσει. Η Κυριακή θα στρώσει το έδαφος για απόκτηση σταθερής σχέσης.

Τοξότης

Το Σάββατο, θα καταφέρεις να κινηθείς ελεύθερα, απελευθερωμένα θα εκδηλωθείς, ανταπόκριση θα βρεις από το ταίρι σου. Αν υπάρχουν αμφιβολίες και ανασφάλειες με τις εξομολογήσεις που θα ακουστούν όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Θα είσαι πλέον σε θέση να καταλάβεις τι νιώθει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς, θα ξεδιπλωθεί η ερωτική πτυχή, αμοιβαία θα είναι η έλξη που θα νιώσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας θα σου δώσει το Σάββατο. Οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν, συνομιλία θα έχεις όπου θα ακουστούν λόγια ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά. Δώσε ώθηση στα γεγονότα, εκδηλώσου και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς, τίποτα το αποκαρδιωτικό δεν πρόκειται να προκύψει αντιθέτως μάλιστα θα ανοιχτεί ενδεχόμενο σταθερής σχέσης με μεγάλη διάρκεια. Η Κυριακή, θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις και να κινηθείς σταθερά χωρίς πισωγυρίσματα.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, προσοχή στις σκηνές ζήλειας στις εντάσεις και γενικότερα στις παθιασμένες αντιδράσεις. Η έλξη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι δυνατή, ωστόσο κάποιες παρορμητικές ενέργειες ίσως να φορτίσουν το κλίμα. Προσπάθησε να κρατήσεις υπό έλεγχο τα αισθήματα και τις αντιδράσεις σου. Βγες από την ανασφάλεια, μην αφήσεις την ένταση των αισθημάτων σου να επηρεάσουν την κρίση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο θα είναι κατάλληλο για να εκδηλωθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα γεγονότα θα ξεμπλοκάρουν τις καταπιεσμένες καταστάσεις, φεύγουν οι ενδοιασμοί, θα έχεις την ευκαιρία να τρέξεις τα γεγονότα. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για νέα γνωριμία βγες έξω με φίλους, δώσε το περιθώριο να σε προσεγγίσουν. Το γενικό κλίμα θα είναι απελευθερωμένο θα υπάρχει διάθεση για δυναμικές ενέργειες.

Υδροχόος

Ανέμελα και αισθησιακά θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο, θα ενθαρρύνεις τις εκδηλώσεις, παράλληλα θα είναι μια σωστή χρονική στιγμή για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου. Η Κυριακή, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη μεταξύ σας αγάπη και εμπιστοσύνη, θα υπάρξει αλληλοϋποστήριξη, δεν αποκλείεται να νιώσεις πως όντως έχεις δίπλα σου το άλλο σου μισό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα ξαφνιάσματα, οι προκλήσεις θα είναι άμεσες, θα απαιτούν γρήγορο χειρισμό. Διατήρησε τη διάθεση σου ακμαία και ζωτική, ενδιαφέρον θα έχουν τα γεγονότα μέσα στο σαββατοκύριακο. Την Κυριακή, το κλίμα στις επαφές θα είναι οικείο, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και οι βλέψεις ειλικρινείς.

Ιχθύς

Χαλαρές θερμές και αισθησιακές θα είναι οι συνθήκες μέσα στη σχέση σου, δεν θα υπάρξουν ανατροπές και αρνητικά συμβάντα. Οι αποκαλύψεις δεν θα λείψουν και θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές, θα νιώσεις αγάπη έλξη και εμπιστοσύνη. Μαζί με το ταίρι σου, οι φιλικές ή οι οικογενειακές στιγμές θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα, θα νιώσεις την ασφάλεια και την οικειότητα που χρειάζεσαι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο διήμερο, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε συνομιλία τετ α τετ με πρόσωπο που θα το νιώσεις γοητευτικό και ταιριαστό. Γρήγορα θα πάρει η συζήτηση σας προσωπική μορφή, καλό θα είναι να μην αφήσεις αυτή την περίπτωση να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Η Κυριακή, θα είναι η κατάλληλη μέρα για να κινηθείς δυναμικά και να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή.

Πηγή:ZwdiaShmera


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE