Κιουμουρτζόγλου | «Τι θέλουν οι Μπακς στο προπονητικό τιμ του Ιτούδη; Τι τους ενδιαφέρει περισσότερο; Ο Γιάννης ή η εθνική;»

Share on:

Άλλη διάσταση δίνει ο άλλοτε κόουτς της ενικής ομάδας για την παρουσία του ασίσταντ Τζος Οπενχάιμερ στην εθνική μπάσκετ.
Ο άλλοτε κόουτς της εθνικής Ελλάδας Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου έβαλε σε μια άλλη διάσταση την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην «επίσημη αγαπημένη».

Δήλωσε ότι ο Γιάννης είναι αυτός που είναι, αλλά δεν γνωρίζει αν μπορεί να βοηθήσει την εθνική, διότι στο προπονητικό τιμή εμπλέκονται και οι Μπακς, που δεν είναι σίγουρος αν πρωτίστως ενδιαφέρονται να προφυλάξουν τον παίκτη τους ή να βοηθήσουν την εθνική.

Όπως είναι γνωστό, στο προπονητικό τιμ της εθνικής προστέθηκε και ο Τζος Οπενχάιμερ, βοηθός του κόουτς των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλτσερ. Υποτίθεται ότι είναι αυτός που βοηθάει τον Γιάννη για να γίνει καλύτερος σουτέρ. Ο δε προπονητής των Μπακς είναι μονίμως εγκατεστημένος στην Ελλάδα.

Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί θέλουν να προστατεύσουν την επένδυσή τους και να ενδιαφέρονται γι αυτόν. Αδιαφορώντας, όμως, για την εθνική; Θα δείξει.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κιουμουρτζόγλου :

Για το αν τα ματς της εθνικής γίνονται sold out μόνο εξαιτίας της παρουσίας του Γιάννη:

«Όσον αφορά την Σερβία, θα ήταν σίγουρα sold out το ματς. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Ιταλίας. Έχει σημασία για τους φιλάθλους η κατάταξη στον όμιλο. Και γενικά ο Γιάννης είναι μια ατραξιόν για όλους τους φιλάθλους του μπάσκετ. Είναι φυσιολογικό να δώσουν και 30 και 40 ευρώ για να δούνε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Για τις εμφανίσεις του με την εθνική και την προσφορά του σε αυτήν :

«Ο Γιάννης κάνει παπάδες, πράγματα που δεν έχουμε δει από άλλους παίκτες, που κάνουν τα τυπικά. Ο συγκεκριμένος κάνει εξαιρετικά πράγματα. Είναι ένα αξιοθέατο στην εθνική μας. Ωστόσο, θα πω και την αμαρτία μου, δεν ξέρω πως και αν θα βοηθήσει την ομάδα. Έχει παίξει μόνο 2 από τα 5 φιλικά. Επίσης, είναι και οι άνθρωποι των Μιλγουόκι μπλεγμένοι. Αυτοί θα θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα ή να προστατεύσουν τον παίκτη τους;

Από την άλλη, όταν θα επανέλθει ο Γιάννης ,οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι σε άλλες συνθήκες. Όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν μεταξύ τους. Ο Γιάννης, όμως, έδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητά του όταν έκανε την εκπληκτική δήλωση ότι αυτός θα πρέπει να προσαρμοστεί με τους υπόλοιπους, και όχι το αντίστροφο».

Για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας:

«Άλλο είναι το αναλύεις θεωρητικά πράγματα και άλλο να τα κάνεις τεχνικά μέσα στο γήπεδο. Ο Ιτούδης μπορεί και διαχειρίζεται εξαιρετικά τους παίκτες του».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE