ΗΠΑ| Σοκ από νέο βίντεο με αστυνομική βία – Αγριος ξυλοδαρμός άνδρα από τρεις αστυνομικούς

Share on:

Αποτροπιασμό προκαλεί ακόμα ένα βίντεο που έρχεται από τις ΗΠΑ και το οποίο καταγράφει καρέ καρέ άλλο ένα φρικτό περιστατικό αστυνομικής βίας, με τρεις αστυνομικούς να έχουν ακινητοποιήσει έναν άνδρα και να τον ξυλοκοπούν δίχως έλεος ενώ τον κλωτσούσαν μέχρι και στο κεφάλι.

Το συμβάν σημειώθηκε έξω από ένα κατάστημα στην κομητεία του Κάουντι στο Αρκανσο, με έναν περαστικό να καταφέρνει να καταγράψει με το κινητό του τον απίστευτο αυτό ξυλοδαρμό και το βίντεο να κάνει αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Στο εν λόγω βίντεο αποτυπώνονται τρεις αστυνομικοί να έχουν ακινητοποιήσει έναν άνδρα. Ωστόσο παρ’ ότι ο άνδρας δεν μπορεί να κάνει κάτι, τον χτυπούν με μεγάλη αγριότητα.

Δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι και σε κάθε σημείο του σώματός του, χωρίς να μπορεί να προβάλει καμία αντίσταση. Παραμένει προς το παρόν άγνωστος ο λόγος για τον οποίο αρχικά ακινητοποιήθηκε ο άνδρας. Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να απειλήσουν και το άτομο που κατέγραφε τις ωμές σκηνές βίας.

Προσοχή: Οι σκηνές που προβάλλονται είναι πολύ σκληρές

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Crawford, οι τρεις αστυνομικοί ήδη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. «Θεωρώ όλους τους υπαλλήλους μου υπεύθυνους για τις πράξεις τους και θα πάρω τα απαραίτητα μέτρα για το θέμα», είπε ο Σερίφης.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE