Conference League | Στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός με Σλάβια Πράγας και Άρης με Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα εύκολα ο ΠΑΟΚ με Βελέζ

Share on:

Με την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Conference League ολοκλήρωσε η UEFA τις σημερινές κληρώσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

Την πιο δύσκολη κλήρωση την είχε δεδομένα ο Παναθηναϊκός (3ος προκριματικός γύρος Conference League), ο οποίος θα αντιμετωπίσει όπως όλα δείχνουν την ισχυρή Σλάβια Πράγας, η οποία πρώτα θα πρέπει να έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ζόζεφς από το Γιβραλτάρ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση επί της Λέφσκι θα αντιμετωπίσει μία εκ των Βελέζ – Χαμρούν Σπάρτανς (3ος προκριματικός γύρος Conference League) ενώ ο Άρης αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκόμελ θα βρει στον δρόμο του τη νικήτρια του ζευγαριού Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τεθεί ο Άρης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Επιπρόσθετα και όσον αφορά τον Ολυμπιακό τα σενάρια είναι δύο. Αν προκριθεί επί της Μακάμπι Χάιφα(2oς προκριματικός γύρος Champions League)  θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ αν αποκλειστεί και παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα βρει στον δρόμο του μία εκ των Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας. 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE