Τέλος ο Μαρτίνς | Τον απέλυσε ο Μαρινάκης

Share on:

Τέλος ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό, τον απέλυσε ο Μαρινάκης, μετά την ταπεινωτική ήττα 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα στο «Καραϊσκάκης».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ προκειμένου να πάρει την απόφασή του να απολύσει τον Πορτογάλο προπονητή των επιτυχιών.

Ο Μαρτίνς πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία σεζόν, λες κι έπαθε εγκεφαλικό κλακάζ, παρουσίασε μία ομάδα εντελώς πρόχειρη χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ένα συνονθύλευμα που πήρε το πρωτάθλημα γιατί και οι άλλες ομάδες ήταν κακές.

Ο λαός του Ολυμπιακού από πρωταθλήματα και κύπελλα μπούχτισε. Ήθελε να βλέπει και καλή μπάλα. Κι ο Μαρτίνς, με τις άστοχες επιλογές του (ή μήπως επιλογές άλλων;) έφτιαξε μία ομάδα όπου κανένας δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο.

Μοιραία, λοιπόν, ο Μαρινάκης του έδειξε τον δρόμο της φυγής μετά από τέσσερα χρόνια.

Το πράγμα «φώναζε» από μακριά ότι θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έμεινε με τους συνεργάτες του μέχρι αργά το βράδι μετά να μεσάνυχτα στα αποδυτήρια και το συζητούσαν. Έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, φως – φανάρι ότι είχε πάρει το μήνυμα.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE