Παναθηναϊκός – Γουότφορντ 0-0 | Πολύ καλός αμυντικά, μεταγραφές για την επίθεση ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς (vid)

Share on:

Παναθηναϊκός και Γουότφορντ έμειναν στο 0-0, στο πρώτο μόλις φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που χρησιμοποίησε δύο 11άδες, στο Κόσεν της Αυστρίας.

Το ζητούμενο σ’ αυτή την χρονική στιγμή ήταν να μην δεχτεί γκολ και τα κατάφερε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε παίκτες για την επίθεση και την μεσαία γραμμή.

Το «τριφύλλι» έδειξε καλά δείγματα, τηρουμένων των αναλογιών, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το 59’ έφτιαξε πολλές φάσεις αλλά του έλειψε το γκολ, απέναντι σε μια ομάδα της οποίας το πρωτάθλημα ξεκινάει την 1η Αυγούστου.

Λοντίγκιν, Γκάνεα και Τσέριν έκαναν το ντεμπούτο τους, αγωνιζόμενοι όλοι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μάγκνουσον να μένει αντιθέτως εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού.

Θετική η εικόνα τους, ειδικά όμως του τρίτου, όπως και του Βαγιαννίδη, ενώ σημαντικό για τους «πράσινους», που προφανώς θέλουν ακόμα δουλειά, είναι και το ότι μπόρεσαν να διατηρήσουν την συνοχή τους σε επίπεδο φιλοσοφίας και χρησιμοποίησης σχηματισμών, παρά τις πολλές αλλαγές προσώπων μέσα στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3, τον Μπρινιόλι στην εστία και τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ στα μετόπισθεν. Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος και Ηλιάδης αποτέλεσαν τους κεντρικούς χαφ, ενώ οι Παλάσιος-Σαρδέλης τα «φτερά δίπλα στον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Σάντσες (30’ Βαγιαννίδης, 83’ Κρυπαράκος), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Πούγγουρας (46’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Γκάνεα), Κουρμπέλης (46’ Τσέριν), Αλεξανδρόπουλος (46’ Καμπετσής, Ηλιάδης (61’ Πέρεθ), Παλάσιος (46’ Κώτσιρας), Ιωαννίδης (46’ Καρλίτος), Σαρδέλης (46’ Αϊτόρ). 

https://www.youtube.com/watch?v=2-Iuulc4sms

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE