Ολυμπιακός – Μακάμπι 0-4 | Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου (vid)

Share on:

Champions League ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και στο «Γ. Καραϊσκάκης», γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 και αποχαιρέτησαν τα… αστέρια!

Αυτή ήταν μία ήττα χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» για τον Ολυμπιακό, που ολόκληρη την περσινή σεζόν έπαιζε απαίσια και πλέοιν, δεν θύμιζε την ομάδα – φόβητρο του Τσιμίκα ιαι του Ομάρ και του Γκιγιέρμε.

Συνεχίζουν στο Champions League οι Ισραηλινοί που εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες των Πειραιωτών, οι οποίοι, όμως, ήταν και ακίνδυνα επιθετικά και δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα ρήγματα στους καλά οργανωμένους φιλοξενούμενους.

Με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League θα παίξει ο Ολυμπιακός, με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον ίδιο γύρο αλλά του Champions League η Μακάμπι Χάιφα. ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa League κόντρα στην Σλόβαν Μπράτισλάβας.

 Σε μια ανύποπτη φάση και ουσιαστικά μακριά από την μπάλα, οι Ισραηλινοί κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και με δυνατή εκτέλεση ο Τσέρι πήρε… μέσα και τα χέρια του Βατσλίκ για το 1-0 στο 5’. 

στο 12’ η κεφαλιά του Μασούρα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Πλάνιτς, αλλά ο διαιτητής έδειξε άουτ, ενώ στο 25’ ο Μπουχαλάκης σκόραρε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε, σωστά, για κοντρόλ με το χέρι πριν εκτελέσει.

Στο 61’ o Aζίζα με φοβερή συστημένη σέντρα μοίρασε το 2-0 που πέτυχε ο Πιερό με το κεφάλι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε μια φάση καρμπόν από την άλλη πλευρά, σκόραρε με τον ίδιο τρόπο για το 3-0!το 0-4 ο Φανί με σουτ έξω από την περιοχή λίγο πριν από το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (77΄ Εμβιλά), Κανέ (62΄ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης (46΄ Καρβάλιο), Ζίνκερναγκερλ (62΄ Κούντε), Μασούρας (68΄ Βαλμπουενά), Τικίνιο.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μπάρακ Μπαχάρ): Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (72΄ Μεναχέμ), Σερί (78΄ Ατζίλι), Λαβί, Μοχάμεντ, Χαζίζα (73΄ Αράντ), Ντέιβιντ (78΄ Αμπού Φανί), Πιερό (86΄ Ρουκάβιτσια).

https://www.youtube.com/watch?v=UVDMt-K3CLI

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE