Άρης να… γουστάρεις, 2-1 την Γκόμελ, παίζει με Μακάμπι Τελ Αβίβ (vid)

Share on:

Σε μια ρεβάνς διαδικαστικού χαρακτήρα ο Άρης επικράτησε με 2-1 της Γκόμελ και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League εκεί όπου τους περιμένει η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έχοντας ως «προίκα» το 5-1 του πρώτου αγώνα ο Άρης ντούμπλαρε της νίκες επί της Γκόμελ, με το τελικό 2-1 να στέλνει και τυπικά τους «κίτρινους» στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa Coference League.

Σκόραρε ξανά από δύο τέρματα ο φοβερός και τρομερός Γκρέι, ο οποίος έχει πάρει… φωτιά με τα κίτρινα.

Σε ένα ματς το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της UEFA στις ομάδες της Λευκορωσίας, οι παίκτες του, Χέρμαν Μπούργος έκαναν σωστή διαχείριση επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα τους έναντι της Γκόμελ, δίνοντας σημαντικούς βαθμούς στην Ελλάδα στην προσπάθεια που κάνει να αναρριχηθεί στην βαθμολογία της UEFA.

Προηγήθηκαν οι «κίτρινοι» στο 45′ με τον Γκρέι, ισοφάρισαν οι Λευκορώσοι με πέναλτι του Γκογκολασβίλι, με τον Γκρέι να «χτυπά» ξανά στο 91′ και με πανέμορφο σουτ στην κίνηση να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.

Επόμενο εμπόδιο για τον Άρη η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, με το σκορ του πρώτου αγώνα να δίνει την δυνατότητα στους «κίτρινους» να κάνουν αρκετές δοκιμές εν όψει των αναμετρήσεων με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι και σαφώς θα είναι πολύ υψηλότερο εμπόδιο για την ελληνική ομάδα.

ΓΚΟΜΕΛ: Καβαλέου, Γιούριλ, Σόκολ, Άφι, Κουσίνσκι, Κόστροφ, Μπάγκα, Αντεολά, Ανουφρίεβ (68′ Κοζλόφσκι), Σέντκο, Μάκας

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (46′ Οντουμπάγιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (46′ Πίρσμαν), Ντιόπ (21′ Νταμπό), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Καμάτσο (83′ Ιτούρμπε), Πάλμα (83′ Χατζηιωάννου), Γκρέι.

https://www.youtube.com/watch?v=CTB7HrJMUps

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE