Οι δυο ξανθιές της showbiz που ετοιμάζονται να γίνουν μαμάδες

Share on:

Μετά την ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη πως ετοιμάζεται να γίνει μανούλα ακολουθεί ακόμη μια.

Συγκεκριμένα, εχθές ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης της στο Instagram πως έγκυος είναι και η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να είναι ξαπλωμένη, ενώ κρατάει την κοιλίτσα της που είναι φουσκωμένη.

«Baby loading», έγραψε στο ποστ της η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Χαμός με την εγκυμοσύνη της Τούνη

Το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί έντονα πως Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, όμως μία φωτογραφία που ανέβασε η εντυπωσιακή influencer, προκάλεσε την έκπληξη όλων.

Με το -θετικό- τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι και με λουλούδια, η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό πως περιμένει το πρώτο της παιδί, με την ανάρτησή της να «γκρεμίζει» το Instagram. Μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία της έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 140.000 likes, με τα σχόλια να πέφτουν σαν βροχή.

Μέσα σε αυτά, επώνυμοι και μη, ευχήθηκαν τα καλύτερα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με την ίδια πάντως να μην έχει κάνει «tag» στη φωτογραφία τον αγαπημένο της, ενώ προς το παρόν το μοντέλο και παρουσιαστής δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση στα social media για το χαρούμενο γεγονός.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE