Μία προσαγωγή για τη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό| Υπό έλεγχο η εξάπλωσή της

Share on:

Προχώρησε σε μια προσαγωγή υπόπτου η αστυνομία σχετικά με την φωτιά στο Πόρτο Γερμενό, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε στο δάσος με εύφλεκτο υλικό.

Σύμφωνα με το Mega η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο στην περιοχή της φωτιάς και προχώρησαν στην προσαγωγή του, καθώς μαζί του είχε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να εξεταστεί αν έχει σχέση με την πυρκαγιά. Για την προσαγωγή του υπόπτου έχει ενημερωθεί και η πυροσβεστική.

Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση στο Πόρτο Γερμενό. Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, ανθυποπυραγός, Ραφαέλα Τζίμα, «αυτή την στιγμή η κατάσταση της πυρκαγιάς παρουσιάζει σταθερή μείωση στο ρυθμό εξάπλωσής της, ενώ σε μερικά σημεία η έντασή της έχει εκμηδενιστεί» και προσέθεσε ότι συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Συνολικά, το τελευταίο εικοσιτετράωρο εκδηλώθηκαν 65 δασικές πυρκαγιές στη χώρα, εκ των οποίων η σημαντικότερη εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Πόρτο Γερμενό.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE