Survivor| Αποκαλύψεις για το ειδύλλιο Βρισηίδας και Μαρτίκα

Share on:

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η πρώην παίκτρια του Survivor, σε δηλώσεις της στην κάμερα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση που είχε με τον παίκτη Σπύρο Μαρτίκα, ενώ επίσης ρωτήθηκε για το εάν είχαν ερωτικές επαφές.

«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι. Είναι ανάλογα πως το έχει και ο καθένας. Κάποιος που είναι πολύ… μπορεί να είναι έτσι και στο παιχνίδι. Κάποιος πουν είναι: “οκ, δεν με πολυνοιάζει”, τίποτα δεν γίνεται εκεί πέρα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ με τον Σπύρο, επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα… όχι, δεν έχει γίνει κάτι , γιατί θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Αν γινόταν κάτι εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον, γιατί είμαι σιχασιάρα. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης, αλλά επειδή είμαι λίγο περίεργη, δεν ήθελα».

Σε παρόμοια συνέντευξη της είπε: Με τον Σπύρο Μαρτίκα στα αλήθεια δέθηκα. Δεν είμαι ερωτευμένη ακόμα, αλλά είναι αληθινό. Ο Σπύρος είναι πανέξυπνος, ξέρει να παίζει καλά. Ότι έχει πει για εμένα, δεν τα εννοεί όλα. Ακόμα και όταν είπε πως δεν τον νοιάζει αν φύγω, πιο πριν μου έλεγε μήπως να φύγω εγώ και να βγω να σε περιμένω;».

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE