O Κούγιας κατέθεσε μήνυση και αγωγή στην Φαίη Σκορδά και ζητά 100.000 ευρώ

Share on:

H Φαίη Σκορδά είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές στους οποίους θα κάνει αγωγή ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου.

Στην πρωινή τους εκπομπή παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα παρακολούθησαν τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη γνωστοποίησε, δε, ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές «για όσους τόλμησαν να επιτεθούν εις βάρος μου με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικές τοποθετήσεις, χωρίς να έχουν πατήσει ούτε λεπτό στη δίκη Λιγνάδη και ελπίζω να έχουν χρήματα, για να με αποζημιώσουν».

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο πριν από τις δηλώσεις Κούγια, ενώ μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, είπε: «Μάλιστα… Κάποια εξέλιξη για τη δίκη ρεπορταζιακά έχουμε; Εδώ δεν ακούσαμε κάτι περί δίκης. Δίκιο έχει ο κ. Κούγιας».

Δείτε τι ακριβώς είπε στις δηλώσεις του:

Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις της δικηγόρου Μαρίας Κουρτέση που αναφέρεται, επίσης, μέσα στην ανακοίνωση του κ. Κούγια. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο, σημειώνοντας πως « δε μπορεί να έχει παράπονο… Εγώ δε θα μπω στην ουσία των αγωγών και των μηνύσεων που θα κάνει σε όλους μας ο Αλέξης Κούγιας. Δεν πρέπει να έχει παράπονο».

«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσουμε» είπε κατηγορηματικά η Φαίη Σκορδά.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE