Στη δίνη της κακοκαιρίας Genesis σχεδόν όλη η χώρα

Share on:

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα από νωρίς το πρωί. Μεγάλες καταστροφές και προβλήματα έχει ήδη δημιουργήσει και εντοπίζονται κυρίως στη δυτική Μακεδονία, την Ξάνθη, τα νησία του Ιουνίου και τη Στερεά Ελλάδα.
Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες: Εδώ

Η Πολιτική Προστάσια προσπαθεί να προφυλάξει τους πολίτες και μάλιστα έχει σταλεί από χθες μήνυμα στη Δυτική Ελλάδα, στη Θεσσαλονική και στη Θεσσαλία μέσω του συστήματος 112 για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων.

Ορμητικός χείμαρρος στην Ξάνθη

Η Genesis χτυπά από το πρωί και την πόλη της Ξάνθης. Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που κατέγραψε διερχόμενος οδηγός από το επαρχιακό οδικό δίκτυο Ξάνθης – Σταυρούπολης, όπου τα νερά κατέβαιναν ορμητικά πάνω στο οδόστρωμα, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων.


Χωρίς ρεύμα η Πάτρα

Χωρίς ρεύμα είναι από τις 10:00 πολλές περιοχές στην Πάτρα. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν προκαλέσει μικροπροβλήματα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εντοπίστηκε βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Σαρανταπόρου.

Βγήκε η θάλασσα στην στεριά στην Αμφιλοχία
Η κακοκαιρία χτύπησε και την Αμφιλοχία, όπου η σφοδρή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του Αμβρακικού και η θάλασσα να γίνει ένα με τη στεριά το πρωί της Παρασκευής.Πυροσβέστες έδιναν «μάχη» να βγάλουν τα σκουπίδια και να ξεβουλώσουν με τα χέρια τα φρεάτια ώστε να τραβήξουν τα νερά πριν δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα από πλημμύρες.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE