Ο Στέφανος ήταν καλός, αλλά ο Άντι Μάρεϊ παραμένει… λόρδος, εύκολα 2-0 (vid)

Share on:

Ο Άντι Μάρεϊ θυμήθηκε ότι έχει «διατελέσει» Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης κι ότι έχει δύο τίτλους Wimbledon στην συλλογή του και με εξαιρετικό τένις επικράτησε 2-0 του Στέφανου Τσιτσιπά στο χορτάρι της Στουτγκάρδης.

Βγαλμένος από τα παλιά, νίκησε 2-0 σετ (7-6, 6-3) τον Στέφανο Τσιτσιπά και εξασφάλισε την παρουσία του στους «4» του τουρνουά της σειράς Masters 250 στην Στουτγκάρδη. Ο κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων λύγισε στις λεπτομέρειες τον Ελληνα πρωταθλητή και για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν 6 χρόνια πέτυχε νίκη σε βάρος ενός παίκτη του top5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έπειτα από έναν αγώνα που είχε διάρκεια 1 ώρα και 40 λεπτά, ο Βρετανός προκρίθηκε και περιμένει τον αντίπαλό του από τον αγώνα του Νικ Κύργιου με τον Μάρτον Φούκσοβιτς.

Το ματς ήταν πολύ κλεισό με τα μεγάλα σερβίς και τους πόντους με μικρές ανταλλαγές να κυριαρχούν. Ο Στέφανος είχε το μοναδικό break-point στο πρώτο σετ, όμως ο Μάρεϊ το έσβησε και στάθηκε τυχερός στο tie-break. Ο Σκωτσέζος ευνοήθηκε από την μπάλα που πήγε στην τανία του φιλέ και αφού προηγήθηκε με mini-break δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με 7-4 προηγήθηκε με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, με το σκορ στο 3-2 games υπέρ του, ο Μάρεϊ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που πήρε από τον Στέφανο. Ετσι, βρέθηκε με break πάνω και παρότι στο τέλος ζορίστηκε για να κρατήσει το σερβίς του, τα κατάφερε και πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας του σε βάρος του Τσιτσιπά παίρνοντας και την πρόκριση για τα ημιτελικά στην Στουτγκάρδη.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE