Λάρισα| Γυναίκα είχε να βγει από το σπίτι της 42 χρόνια 

Share on:

Αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της

Μια σοκαριστική υπόθεση βρήκε τα φώτα της δημοσιότητας μετά από τον ξαφνικό θάνατο μιας 76χρονης μητέρας στη Λάρισα. Η 51χρονη κόρη της γυναίκας είχε να βγει από το σπίτι 42 ολόκληρα χρόνια! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, η 51χρονη κόρη της γυναίκας είχε να βγει από το σπίτι από την ηλικία των 9 ετών, από τότε που ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης του Δημοτικού. Την 76χρονη μητέρα βρήκε συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν αυτές που ανακάλυψαν την κόρη κλειδωμένη στο σπίτι. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο επιβεβαίωσε τον θάνατο της μητέρας.

Έρευνες για τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου κλήθηκε να διερευνήσει τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης η οποία έχει αντίληψη της κατάστασης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη.

Ιατροδικαστική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 76χρονης

 Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η 76χρονη στις 7:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (11/6) βρέθηκε νεκρή στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE