Λάρισα| Ανοίγουν στόματα για την 51χρονη «Συμπεριφέρεται σαν αγρίμι»

Share on:

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα της 51χρονης στη Λάρισα, που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της 76χρονης μητέρας της.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις συγγενούς της που ισχυρίζεται πως η μητέρα την εκβίαζε όποτε εκείνη την προειδοποιούσε πως θα την καταγγείλει.
Ειδικότερα, συγγενής που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας, δηλώνει ότι γνώριζαν για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως, η μητέρα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

«Ήταν αγρίμι»

Η γειτονιά γνώριζε, οι συγγενείς γνώριζαν, η αστυνομία γνώριζε, η κοπέλα όμως έμενε κλεισμένη στο σπίτι. Δεν βγήκε ούτε για να πάει στο σχολείο και τα χρόνια περνούσαν. Η μητέρα της την αγαπούσε λένε οι γείτονες, μία παράξενη αγάπη, που ξεπέρασε τα όρια της προστασίας κι έγινε φυλακή.

Η κατάσταση που βίωνε για δεκαετίες ήταν ασύλληπτες, με την 51χρονη να «μιλά μόνο τη δική της γλώσσα» και να συμπεριφέρεται σαν…«ένα παιδί φοβισμένο, ένα αγρίμι», όπως αναφέρουν μαρτυρίες.

Βούλγαρης: Λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία της 

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Λαρισαίων λαμβάνουν όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να προστατευθεί η 51χρονη που ήταν έγκλειστη για δεκαετίες στο σπίτι της στη Λάρισα, δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Βούλγαρης, με αφορμή την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

«Για το συγκεκριμένο ζήτημα αυτός ο εγκλεισμός είναι ένα θέμα που στη σύγχρονη κοινωνία είναι πάρα πολύ δύσκολο για να μας συμβεί. Η Λάρισα εξάλλου είναι μία πόλη έχει πυκνοκατοίκηση και οι δυναμικές της γειτονιάς δεν αποκρύβουν εύκολα τέτοια γεγονότα.»

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE