Ανήλικος εκβίαζε πατέρα 14χρονης ότι θα δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό της κόρης του

Share on:

Συνελήφθη ανήλικος στον Κολωνό που φέρεται να εκβίαζε και να απειλούσε μια 14χρονη και τον 57χρονο πατέρα της.

Ο 17χρονος απαιτούσε χρήματα και εκβίαζε τον πατέρα της 14χρονης, ιδιοκτήτη περιπτέρου και να του ζητούσε χρήματα ώστε να μην ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο της 14χρονης με την οποία ο ίδιος διατηρούσε σχέση.

Ο ανήλικος φέρεται ακόμα να είχε απειλήσει αλλά και να είχε ξυλοκοπήσει την 14χρονη από την οποία ζητούσε χρήματα. Όταν δεν κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα από την κόρη, απευθύνθηκε στον πατέρα και όταν και εκείνος αρνήθηκε να του δώσει τα λεφτά, δεν δίστασε να προκαλέσει ζημιές στο περίπτερο.

Πώς ξεκίνησε ο εκβιασμός

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 17χρονος μετέβη στο περίπτερο του 57χρονου στον Κολωνό αποφασισμένος να αποσπάσει χρήματα.

Προκειμένου να το καταφέρει, του έδειξε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη κόρη του με την οποία είχε σχέση και τον απείλησε ότι αν δεν υποκύψει στον εκβιασμό, θα δημοσιεύσει το υλικό στα social media.

Στην άρνηση του 57χρονου να υποκύψει στον εκβιασμό, ο 17χρονος άρχισε να βανδαλίζει το περίπτερο και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ωστόσο ο 57χρονος πατέρας πρόλαβε αν ειδοποιήσει την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί από άνδρες της Άμεσης Δράσης και να συλληφθεί.

Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος είχε στήσει εδώ και καιρό έναν εκβιαστικό μηχανισμό με θύμα την 14χρονη.

Συγκεκριμένα την είχε πείσει να του στέλνει βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια ενώ είχαν τραβήξει και μαζί και ξεκίνησε να την εκβιάζει να του δίνει χρήματα με την απειλή ότι θα την εκθέσει στα social media. 

«Δύο άτομα απειλούσαν τον πατέρα της 14χρονης»

https://www.youtube.com/watch?v=JlzSWPCrAQs
Μάρτυρας στο prwtothema

Πηγή:prwtothema


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE