Συγκλονίζει η κατάθεση του 14χρονου από την Κρήτη| «Με βίασαν άλλοι δύο εκτός από τον πατριό μου»

Share on:

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα στη Κρήτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον 14χρονο που μαζί με τα αδέλφια του υπέστησαν κακοποίηση από τον σύντροφο της μητέρας τους.
Ο 52ρονος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο παιδιά 24 και 14 ετών.

Υπάρχει και βίντεο

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία αυτός και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου.

Ανατριχίλα από την κατάθεση που έδωσε ο 14χρονος

Ο ανήλικος έδωσε την κατάθεση στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παρουσία παιδοψυχιάτρου. Κατήγγειλε ότι την πρώτη φορά, ένας άντρας που διαμένει στο ίδιο χωριό και δούλευε με τον «πατριό» του, τον άρπαξε από το χέρι ενώ έκανε ποδήλατο έξω από την εκκλησία και πίσω από το ναό τον κακοποίησε. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο όταν το παιδί ήταν στην Α Γυμνασίου, και παρόλες τις προσπάθειες τους να ξεφύγει, ο άνδρας τον κρατούσε ακινητοποιημένο. Κατέθεσε επίσης, ότι γνωρίζει ότι αυτός ο άντρας είναι στη φυλακή καθώς είχε κακοποιήσει και ένα άλλο παιδί, περιστατικό το οποίο είχε καταγγελθεί με αποτέλεσμα εκείνος να είναι προφυλακισμένος.

Ο ανήλικος καταγγέλλει ακόμη ένα περιστατικό, πριν δύο χρόνια, όταν ήταν στην ΣΤ τάξη δημοτικού. Αναφέρει πως ένας άλλος άνδρας, ξένης εθνικότητας, επίσης το κακοποίησε σεξουαλικά. Όπως κατέθεσε το παιδί, με τη βία τον πήγε στο σπίτι του και εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Πρόσθεσε δε ότι απ΄όσο γνωρίζει ο άντρας αυτός μένει πλέον στη Γερμανία.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE