Θρήνος στην Κρήτη για την 22χρονη αθλήτρια που πέθανε στην Κομοτηνή

Share on:

Θρηνεί η Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στην Κομοτηνή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια στίβου, με καταγωγή από τα Χανιά, κατέρρευσε στο ταρτάν ενώ έκανε προπόνηση. 

Η 22χρονη αθλήτρια στίβου, εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Τρίτης από πολίτη που είχε πάει και αυτός να αθληθεί στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Στην έκκλησή του για βοήθεια ανταποκρίθηκε -μεταξύ άλλων- και γιατρός που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ο οποίος της έκανε ΚΑΡΠΑ. Στη συνέχεια κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η νεαρή αθλήτρια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης αναφέρει πως θα γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις μικροσκοπικά προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

«Η κοπέλα πέθανε από ανακοπή καρδιάς αγνώστου δικαιολογίας. Θα γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ελήφθησαν ιστοτεμάχια, βιολογικά υγρά, αίμα, ούρα και θα βγάλουμε αποτέλεσμα. Δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπολογίζω ότι μεταξύ 6 με 7 το απόγευμα ήταν η ώρα θανάτου, την βρήκαν αμέσως.»

Κείτονταν στο ταρτάν για αρκετή ώρα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρόλο που είχε συζητήσει όταν πέρασε στην Κομοτηνή την μεταγραφή της σε σύλλογο στίβου της πόλης της Ροδόπης, τελικά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή σπρίντερ συχνά να προπονείται μόνη της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φόραγε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα.

Φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους παλμούς της

Όταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της και αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από τις αρχές, στην προσπάθεια διαπίστωσης του χρόνου θανάτου.

Σε ανακοπή καρδιάς αποδίδεται ο θάνατος της 22χρονης αθλήτριας

Από ανακοπή καρδιάς, αγνώστου αιτίας έφυγε από τη ζωή η 22χρονη φοιτήτρια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούν στην νεκροψία που διενεργήθηκε.

Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ από την ώρα που κατέληψε φαίνεται πως τη βρήκαν αμέσως.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE