Ελον Μασκ| Ο γιος του έκανε αίτηση αλλαγής φύλου και τον απαρνήθηκε – «Δεν θέλω να έχω σχέση μαζί του»

Share on:

Ο 18χρονος γιός του Έλον Μασκ κατέθεσε ήδη τα δικαστικά έγγραφα προκειμένου να κάνει αλλαγή φύλλου. Δήλωσε πως επιθυμεί να γίνει γυναίκα και το όνομα που επιθυμεί είναι Βίβιαν Τζένα Γουίλσον και ανέφερε ότι« δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα και δεν επιθυμώ να σχετίζομαι με αυτόν με κανέναν τρόπο και μορφή». Πρόσθεσε πως εσκεμμένα επιλέγει το επώνυμο της μητέρας του ώστε με αυτό τον τρόπο να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα του.

Η διεμφυλική κοπέλα είναι ένα από τα παιδιά που απέκτησε ο Μασκ κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, με την οποία χώρισε το 2008. Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ένα αγοράκι ονόματι Νεβάδα, πέθανε το 2002 δέκα ημέρες μετά τη γέννησή του, από Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου. Στη συνέχεια, η Γουίλσον και ο Μασκ απέκτησαν πέντε παιδιά: τα δίδυμα αγοράκια Ξαβιέ και Γκρίφιν και τα τρίδυμα αγοράκια Ντέιμιαν, Κάι και Σάξον, που είναι σήμερα 16 ετών. Οι πέντε έφηβοι έχουν επιλέξει μέσα στα χρόνια να κρατήσουν ένα αρκετά χαμηλό προφίλ, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας τους είναι ένας από τους διασημότερους και πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και έχει την επιμέλειά τους από κοινού με τη μητέρα τους.

Οι λόγοι για τους οποίους η Βίβιαν Τζένα αποφάσισε να απορρίψει τον πατέρα της με τόσο δημόσιο τρόπο δεν είναι ξεκάθαροι. Ο Μασκ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, και δεν είναι σαφές εάν γνώριζε τα σχέδια του παιδιού του πριν από την κατάθεση των εγγράφων.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DKYjwGARDZA&feature=emb_title

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE