Survivor 2022| Με τραυματισμό στο κεφάλι ο Απόστολος Ρουβάς

Share on:

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη στο Survivor, οι παίκτες και των δύο ομάδων έβαλαν τα δυνατά τους στον στίβο, με στόχο το έπαθλο φαγητού. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος υπήρχε έναν απρόοπτο, που πάγωσε τους πάντες.

 Ο Απόστολος Ρουβάς προκειμένου να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να ενισχύσει την προσπάθεια της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα επάθλου απέναντι στους μπλε, βρέθηκε άσχημα τραυματισμένος.

Προσπαθώντας να περάσει κάτω από μια κατασκευή ξαπλώνοντας πάνω σε μια ειδική ράμπα και κάνοντας προς τα πίσω μια απότομη κίνηση, χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού και τον αυχένα του. Αμέσως ο Γιώργος Λιανός σφύριξε τη διακοπή του αγώνα και κάλεσε τους γιατρούς.

Οι συμπαίκτες τους, βλέποντάς τον στο έδαφος ανησύχησαν και έτρεξαν κοντά του. Εκείνος ακίνητος στην θέση που ήταν φώναζε πόσο πονάει, περιμένοντας τις πρώτες βοήθειες.

«Δεν εμπνέει ανησυχία το χτύπημα του Απόστολου αλλά πρέπει να εξεταστεί γιατί ήταν στο κεφάλι και τον αυχένα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ενημέρωσε τους κόκκινους και τους μπλε πως ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από τον στίβο μάχης προκειμένου να οδηγηθεί στην κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή: zappit.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE