Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο φεστιβάλ Καννών

Share on:

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής δεν μπορεί  να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του καθώς βρέθηκε στις Κάννες, σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο τραγουδιστής συμμετέχει στη μικρού μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου, «Στον Θρόνο του Ξέρξη», η οποία κάνει πρεμιέρα στην Εβδομάδα Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών (18-26 Μαΐου 2022).

Η μικρού μήκους ταινία σε ανάθεση του Onassis Culture και με καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, επιλέχθηκε από το φεστιβάλ ανάμεσα σε ταινίες δημιουργών από όλο τον κόσμο και συμμετέχει επίσημα στην Εβδομάδα Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών, το παράλληλο διαγωνιστικό τμήμα του ευρωπαϊκού κινηματογραφικού θεσμού.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε νωρίτερα και ένα βίντεο στα social media δείχνοντάς μας τον ενθουσιασμό και τη χαρά του, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως η παρουσία του στις Κάννες είναι ένα όνειρο ζωής!

Μία φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, της Εύης Καλογηροπούλου (σκηνοθέτις) και της Αφροδίτης Παναγιωτάκου (Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση) από τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/5) το πρωί, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας.

Πηγή: Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE