Με σύσταση του Μανωλά, για τον Μαλκουί της Νάπολι ο Ολυμπιακός (vid)

Share on:

Παίζει δεξί μπακ  είναι 30 ετών και εμπειρίες από το γαλλικό πρωτάθλημα και το καμπιονάτο. Ο Γάλλος δεξιός μπακ της Νάπολι Κέβιν Μαλκουί ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, μετά από σύσταση και του Κώστα Μανωλά με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην πόλη του Μαραντόνα.

Η περίπτωσή τους  μοιάζει να είναι πιο προσιτή πολύ απλά γιατί δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή τόσο από άλλες ομάδες από την Ιταλία, αλλά και από τη Γαλλία.

Ο αμυντικός της Νάπολι έπαιξε σε 13 ματς φέτος, έχοντας και 2 ασίστ, ενώ έχει παραστάσεις από αρκετές ακόμα σπουδαίες ομάδες, όμως η Μονακό και η Λιλ. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και το ότι μπορεί να παίξει άνετα και ως αριστερός μπακ, καθώς και ως wing back σε σύστημα με 3 στόπερ. Στη Νάπολι βρίσκεται από το 2018 και παρά το γεγονός ότι είναι 30 χρονών είναι ταχύτατος και δημιουργικότατος στο επιθετικό μισό.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά στην καριέρα του έχει 220 συμμετοχές με 6 γκολ και 19 ασίστ, ενώ στη Νάπολι μετράει 48 ματς και 6 ασίστ σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE