Η προγιαγιά του και η γιαγιά του Ράινερ| Πως έφυγε το παιδί από την χώρα

Share on:

Η προγιαγιά του παιδιού, από τα χέρια της οποία ουσιαστικά απήχθη το παιδί, περιέγραψε συγκλονιστικά το τι συνέβη σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το σπίτι της οικογένειας.

«Ήμουνα εκείνο το βράδυ μαζί με το παιδί. Ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε πάνω στο σπίτι να κοιμηθεί το παιδί. Παίρναμε τα παιχνιδάκια του για το κρεβάτι και ξαφνικά βλέπω τον μικρό και τρέχει προς την πόρτα. “Μαμά” λέει, “ήρθε η μαμά” και τρέχω και εγώ μαζί στην έξοδο του σπιτιού και ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα θηρίο, 1.90 ήτανε, μασκοφόρος, μάσκα σαν αστυνομικού φορούσε. Δεν έβγαλε άχνα, βουτάει το παιδί, το βάζει υπό μάλης και βγαίνει έξω. Το παιδί το είχε φιμώσει, του είχε κλείσει το στόμα του. Δεν έβγαλε άχνα. Άνοιξε την εξώπορτα. Μπαίνει μέσα βουτάει το παιδί, του κλείνει το στόμα, ήταν με μάσκα παιδιά. Σαν αυτή που φοράνε οι αστυνομικοί. Τρέχω εγώ από πίσω, ώσπου να συνειδητοποιήσω ότι μου κλέβουν το παιδί, τρέχω από πίσω ,όσο μπορώ να τρέξω, βγαίνω έξω, ήταν παρκαρισμένος εδώ στα γκαράζ με ένα άσπρο βαν με μαύρα τζάμια. Δεν έβλεπες μέσα ποιος ήτανε. Τρέχω εγώ από πίσω, φέρε το παιδί, φέρε το παιδί. Φωνάζω όσο μπορούσα να φωνάξω δηλαδή: “Ένας γκάνγκστερ μας κλέβει το παιδί”. Μπαίνει μέσα αυτός φουλάρει. Το μόνο που μπόρεσα εγώ να καταλάβω ότι έκατσε αριστερά. Το παιδί δεν ξέρω πού μπήκε. Αν υπήρχαν και άλλοι μέσα. Ήτανε μία μαφιόζικη αρπαγή».

«Ενημερωθήκαμε εγκαίρως από το δικηγόρο μας ότι υπήρξε αυτή η εξέλιξη. Είναι ενημέρωση που έχει έρθει από την πλευρά της Νορβηγίας, δηλαδή για να το κάνουμε σαφές έχει έρθει από την πλευρά των απαγωγέων. Για αυτή την πληροφορία δεν είμαστε βέβαιοι. Δεν έχει εξακριβωθεί. Είναι απλά μία ενημέρωση των απαγωγέων. Αυτών των εγκληματιών που έκαναν την αρπαγή του παιδιού, με μαφιόζικο τρόπο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο κύριος Γιαννόπουλος από το “Χαμόγελο του παιδιού” και είναι κάτι το οποίο πρέπει
καταρχήν να εξακριβωθεί.» αναφέρει η κα Εμμανουέλα Τερζοπούλου η γιαγιά του, θεία της μητέρας του 6χρονου.

Υπάρχουν ευθύνες 

Συμπληρώνει: «Επίσης για να εξακριβωθεί πρέπει να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση από τις νορβηγικές αρχές αλλά και από τις αρχές στην Ελλάδα για να μας πουν πώς έγινε αυτό και αν τελικά ισχύει, δηλαδή πώς τελικά διέφυγε το παιδί. Αν ισχύει, υπάρχουν ευθύνες. Εγώ προσωπικά στα πρώτα 40′ λεπτά που το έμαθα ήμουνα στο αεροδρόμιο και επικοινωνούσα με τον αστυνομικό υπηρεσίας του αεροδρομίου για να δω εάν έχει δοθεί το όνομα, γιατί υποψιαζόμασταν ότι μπορεί να είναι ο πατέρας. Το σήμα δόθηκε μετά τις 12 το βράδυ. Υπήρχε μια πτήση στις 11:10 για Όσλο που θέλουμε να δούμε πώς έφυγε το παιδί, θέλουμε να ξέρουμε αν είναι αυτοί πότε ήρθαν γιατί έναν χρόνο δεν ήταν εδώ, όσο ήταν εδώ ζητούσαν να δουν το παιδί και είχαμε μια επικοινωνία. Μετά υποθέσαμε ότι είχαν φύγει για Νορβηγία. Η μητέρα του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Πηγή:Valuenewsgr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE