Europa League|Πάλεψε για την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε η Άιντραχτ

Share on:

Ισόπαλος και με ανοιχτούς λογαριασμούς ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των αγώνων της φάσης των οκτώ για το Europa League. Οι γηπεδούχοι, παρότι προηγήθηκαν με εντυπωσιακό γκολ του Άνσγκαρ Κνάουφ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έδειχναν να κατέχουν τον έλεγχο του αγώνα στην πλειοψηφία της διάρκειάς του, δεν κατάφεραν να περιορίσουν την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Στο 66ο λεπτό ο Φεράν Τόρες ισοφάρισε έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Η Άιντραχτ κυνηγούσε την νίκη και αυτό φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης με την επιθετικότητα που έδειχνε. Σημείωσε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, ενώ της πιστώθηκε πέναλτι στο 40ο λεπτό που ακυρώθηκε έπειτα από χρήση VAR. Η τακτική προσέγγιση της Άιντραχτ φάνηκε από την προσπάθειά της να κλείσει τον Σέρχιο Μπουσκέτς μαρκάροντάς τον με δυο και άλλες φορές με τρεις παίκτες ταυτόχρονα.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αναθαρρήσει έπειτα από το γκολ που σκόραρε και προχώρησε σε επιθετική πίεση στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα ιδιαίτερα έπειτα από το σημείο που οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 78ο λεπτό όταν ο Τούτα δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά τις αλλεπάλληλες πιέσεις που δέχτηκαν και οι δυο ομάδες σε διαφορετικά χρονικά σημεία του αγώνα, το σκορ παρέμεινε ισόπαλο.

Το αποτέλεσμα αυτό στρέφει την προσοχή και των δυο ομάδων στη ρεβάνς στο Καμπ Νου όπου και το έργο των Γερμανών δυσκολεύει.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE