Αυτά τα ζώδια δεν φοβούνται και δεν ελπίζουν τίποτα

Share on:

Ο γενέθλιος χάρτης μας, είναι στρωμένος με διαφορετικές πλανητικές τοποθετήσεις. Η γνώση των ενεργειών των πλανητών στο αστρολογικό μας προφίλ, μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε, εάν είσαι ο τύπος του ατόμου που βλέπει τα πάντα με ροζ γυαλιά ή αν η άποψή σου για τη ζωή, είναι περισσότερο κυνική.

Δεδομένου ότι το ζώδιο αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της προσωπικότητάς σου, αυτή είναι μια καλή αρχή για να διακρίνεις εάν ο κυνισμός κυλάει στο αίμα σου. Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της Γης, τα οποία είναι διαβόητοι ρεαλιστές, μπορεί να βλέπεις τα πράματα πιο ξεκάθαρα, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Από την άλλη πλευρά, εάν το ζώδιο σου,  κυβερνάται από τον Κρόνο, τον αυστηρό πλανήτη που διέπει την πειθαρχία, αυτό μπορεί επίσης να σε βουτήξει στον κυνισμό.

Η θέση στην οποία βρίσκεται η Σελήνη στο γενέθλιο χάρτη σου, επίσης μπορεί να προσδιορίσει την τάση σου στον κυνισμό. Αυτή η θέση συνδέεται με τον εσωτερικό εαυτό μας και αντανακλά αυτό που πραγματικά νιώθουμε μέσα μας. Η θέση του Ερμή, του πλανήτη που κυβερνά το επικοινωνιακό σας στυλ και νοοτροπία, είναι μια άλλη θέση που πρέπει να έχεις κατά νου. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ερμής στον χάρτη σου, διέπει τις διαδικασίες σκέψης και τον τρόπο που εκφράζεις τις ιδέες σου. Εάν η Σελήνη ή ο Ερμής, βρίσκεται σε ένα ζώδιο με ισχυρή επιρροή από τον Κρόνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανήκεις στα κυνικά ζώδια.

Η καχυποψία σου για τους άλλους σε κάνει να απομακρύνεις από κοντά σου, όσους έχουν αμφισβητούμενα κίνητρα; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν είσαι ένα από τα πιο κυνικά ζώδια. Αν εμπιστεύεσαι την αστρολογία, δηλαδή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι βλέπουν τον κόσμο μέσα από μια κριτική ματιά, επειδή έχουν υψηλά πρότυπα και αρνούνται να συμβιβαστούν. Τους κυβερνά ο έκτος οίκος της υπηρεσίας, που μιλά για την αίσθηση του αλτρουισμού. Αλλά η ανιδιοτέλεια τους συνοδεύεται από μια υγιή δόση σκεπτικισμού ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εκείνους. Οι Παρθένοι προτιμούν τη ζωή τους να τρέχει σαν μια καλά λαδωμένη μηχανή. Είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου και δίνουν το 110% σε ό,τι κάνουν. Ωστόσο, αυτό το σερί τελειομανίας μπορεί να τους οδηγήσει να αναζητούν το κακό σε κάθε κατάσταση ή σχέση. Ο κυνισμός τους προέρχεται από την τάση τους να προσηλώνονται περισσότερο στα αρνητικά χαρακτηριστικά, παρά στα θετικά.

Σκορπιός

Η φυσική δυσπιστία των Σκορπιών για τους άλλους, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τους. Ένας από τους κυβερνήτες πλανήτες του ζωδίου εξάλλου, ο Πλούτωνας, κυβερνά τα μυστικά και τα ταμπού και τον όγδοο οίκο του θανάτου και της μεταμόρφωσης. Αυτό κάνει τους Σκορπιούς, να έχουν πλήρη επίγνωση της πιο σκοτεινής πλευράς της ζωής. Οι Σκορπιοί είναι αρκετά έξυπνοι, ώστε να είναι πάντα προσεκτικοί. Αυτό το σταθερό ζώδιο του Νερού αισθάνεται βαθιά, αλλά προτιμά να παίζει ασφαλώς με τα συναισθήματά του. Οι αλλαγές και οι αναταραχές δεν είναι για τους Σκορπιούς. Ο κυνισμός τους μοιάζει περισσότερο με ρεαλισμό. Αν και σίγουρα δεν θα μπορούσε να τους βλάψει να ελαφρύνουν λίγο τη διάθεση τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αναγνωρίζονται για το βαθύ αίσθημα ευθύνης το οποίο τους διακατέχει. Πράγμα για το οποίο θα πρέπει να ευχαριστούν τον πλανητικό κυβερνήτη τους, τον Κρόνο. Ως ζώδιο της γης, οι Αιγόκεροι είναι εκ φύσεως πραγματιστές. Επομένως μπορεί να είναι εύκολο, να γίνονται κυνικοί. Οι Αιγόκεροι είναι τόσο πρακτικοί σε όλα, που μπορεί να αποθαρρυνθούν και να είναι απαισιόδοξοι για τα πάντα στη ζωή. Ο Κρόνος μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί ως μια περιοριστική δύναμη στην αστρολογία, πράγμα που σημαίνει ότι η έντονη επιρροή του Αιγόκερου στον χάρτη τους, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι τείνουν να παίζουν με ασφάλεια και φυσικά με δυσπιστία πάντα.

Υδροχόος

Υπάρχει ένας λόγος που πάντα οι Υδροχόοι αμφισβητούν το status quo. Ως ακτιβιστές του ζωδιακού κύκλου, έχουν πλήρη επίγνωση της ιδιοτελούς απληστίας στον κόσμο, επομένως είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν την κοινωνία προς τα εμπρός για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο παραδοσιακός πλανητικός κυβερνήτης τους, ο Κρόνος, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο κυβερνήτη τους, τον Ουρανό, τους κάνουν κυνικούς. Ενώ αυτοί οι ονειροπόλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ονειρεύονται ένα πιο φωτεινό αύριο, δυσκολεύονται να ζήσουν και να απολαύσουν τη στιγμή. Μπορούν επίσης να απογοητευτούν γρήγορα, όταν οι υπάρχουσες δομές και συστήματα δεν λειτουργούν για τη βελτίωση του κόσμου. Μπορούν γρήγορα να αφήσουν την τεράστια κλίμακα των προβλημάτων που χρειάζονται λύση, να τους κυριεύσει.

Πηγή: Ladylike


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE