Η Τρίπολη αγκαλιάζει τους αθλητές μπάσκετ με αμαξίδιο και φιλοξενεί τον τελικό του Super Cup

Share on:

Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του πρωταθλήματος «Super Cup» υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και του δήμου Τρίπολης όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε πως: «Είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον κ. Περδίκη και τον κ. Βαλασόπουλο και την πρόταση αυτή την αποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Μας ενδιαφέρει οι άνθρωποι με αναπηρία να είναι ενταγμένοι πλήρως στο κοινωνικό σύνολο. Ο Δήμος μας αγκαλιάζει αυτούς τους ανθρώπους. Μαθητές από τα δημοτικά μας σχολεία ζωγράφισαν για τον αγώνα αυτό και έγινε μια επιλογή των δέκα καλύτερων ζωγραφιών. Η Ομοσπονδία θα επιλέξει τη ζωγραφιά που θα αποτελέσει το έμβλημα του αγώνα.»

Ταυτόχρονα ο Παναγιώτης Βαλασσόπουλος δήλωσε πως: «είναι πολύ σημαντική η Ομοσπονδία που φιλοξενούμε στην Τρίπολη, διότι είμαι μία από τις δύο Ομοσπονδίες που αποτελούν την Παραολυμπιακή Ομοσπονδία. Φέρνουμε στην καρδιά της Πελοποννήσου ένα αγώνισμα που δεν έχει ξαναγίνει. Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο διότι με το που το συζητήσαμε, το αντιλήφθηκε και έγινε αμέσως αρωγός στην προσπάθεια αυτή».

Από το δήμο Τρίπολης, υπεύθυνος για την υλοποίηση του αγώνα αυτού ορίστηκε  ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μακαρούνης.

Με πληροφορίες από arcadiaportal.gr

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on: