Ιστορικής σημασίας μέρα για την ΑΕΚ

Share on:

Τον πρώτο αγώνα της στο νεόκτιστο «Σεραφείδιον» πραγματοποίησε σήμερα η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ που υποδέχτηκε και επικράτησε με 3-1 τον Ηρόδοτο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League 2. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για την ομάδα καθώς σημάνει την ολοκλήρωση της κατασκευής ενός σύγχρονου γηπέδου που θα λειτουργήσει και ως μία επιπλέον έδρα για την Αθηναϊκή ομάδα.

Η προσέλευση του κόσμου άγγιξε τα 1000 άτομα σε ένα στάδιο χωρητικότητας 3000 ατόμων, καθώς στατιστικά αυτό είναι το ανώτερο όριο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει ο χώρος βάσει κανονισμών.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ Β αποτελούνταν από τους: Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σταμούλης, Ραντόνια, Αρβανίτης, Λάτσι, Παρράς, Κορνέζος, Μπούσης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Κορομηλάς, Γερολέμου, Τσιόκρης, Γεωργέας, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης, Τζ. Γκαρσία, Ιατρούδης, Γκολφίνος.  

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι: Ευθύμης Χριστόπουλος στο 54ο λεπτό, Γιάννης Ιατρούδης στο 58ο λεπτό και Χρήστος Γιούσης στην λήξη της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ηροδότου κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 64ο λεπτό με γκολ του Μηνά Χαλκιαδάκη Φάζου.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on: