Ζώδια | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9-10 Απριλίου

Share on:

Κριός

Μετακινηθείτε από τη στάση του πολεμιστή σε μια πιο ήπια στάση αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο φωτίζει τον τέταρτο οίκο της φροντίδας σας. Αν δείχνατε συνεχώς ένα σκληρό είδος αγάπης, δοκιμάστε λίγη τρυφερότητα. Από την άλλη πλευρά, αν ήσασταν πολύ επιεικείς, μπορεί να νιώσετε ότι υπερλειτουργείτε σε μια σχέση. Περιορίστε τη φροντίδα και δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη. Όταν δεν είστε εκεί για να τους παρέχετε υποστήριξη, αυτό το άτομο θα πρέπει να δείξει ωριμότητα και να τα καταφέρει μόνο του.

Μετριάστε αυτό το πνεύμα της αποστασίας την Κυριακή, γιατί δεν ξέρετε τι καταστροφικές συνέπειες μπορεί να αποφέρει, καθώς ο εκρηκτικός Ερμής συγκρούεται με τον εκδικητικό Πλούτωνα. Αν πρόκειται να μιλήσετε για τυχόν αδυναμίες που παρατηρείτε σε ένα σύστημα, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστείτε τη γνώμη σας απέναντι στις αντιδράσεις των άλλων. Και για έξτρα προστασία, ζητήστε τα σχόλια μερικών ανθρώπων πριν μιλήσετε απερίσκεπτα για κάτι και έρθετε σε ρήξη.

Ταύρος

Υπό τη γοητεία της Σελήνης αυτού του Σαββάτου, δείτε όλους τους ανθρώπους γύρω σας ως πηγή ενέργειας. Οι φίλοι, οι συνάδελφοι, ακόμα και ένας σύντροφος μπορούν να αποτελέσουν πηγή κινήτρων -και την χείρα βοηθείας που ελπίζατε να βρείτε. Ζητήστε τις απόψεις και τις γνώμες τους αντί να προσπαθείτε να ξεθάψετε όλες τις απαντήσεις μόνοι σας. Η συλλογή πληροφοριών από την κοινότητά σας θα σας βοηθήσει να δείτε μια κολλημένη κατάσταση από άλλη οπτική γωνία. Εργάζεστε σε ένα μεγάλο έργο; Αναζητήστε ιδέες από το διαδίκτυο ή ψάξτε για βιβλία.

Η έμπνευση βρίσκεται παντού γύρω σας – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αναζητήσετε! Το μπερδεμένο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα της Κυριακής μπορεί να αναδείξει την καταστροφική σας πλευρά. Πήρατε κάτι προσωπικά ή λάβατε μια “περίεργη δόνηση” και τώρα είστε έτοιμοι να περάσετε σε κατάσταση επίθεσης. Ενημερωθείτε για τα γεγονότα πριν κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Το ραντάρ σας μπορεί να μην είναι τόσο εύστοχο όσο υποθέτετε ότι είναι.

Δίδυμος

Αύξηση της παραγωγικότητας! Η Σελήνη του Σαββάτου μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις για τα οικονομικά σας. Εφαρμόστε τα σχέδιά σας και κρατήστε τους περισπασμούς μακριά. Μπορείτε να κάνετε τεράστια βήματα προς έναν στόχο αν τηρήσετε ένα απλό σχέδιο και ακολουθήσετε μια πιο ήπια προσέγγιση. Διαχωρίστε τα καθήκοντά σας σε απλά βήματα και λάβετε δράση. Αν έχετε την ευκαιρία, δείξτε σε έναν βασικό υπεύθυνο λήψης αποφάσεων πόσο ικανοί και δημιουργικοί μπορείτε να είστε. Διαφορετικά, μπορείτε να ετοιμάσετε το υλικό της παρουσίασής σας για να τους εντυπωσιάσετε όταν επιστρέψετε όλοι μαζί στη δουλειά τη Δευτέρα.

Η Κυριακή φέρνει μια ελεγχόμενη σύγκρουση μεταξύ του κυβερνήτη σας, του αθυρόστομου Ερμή, και του υπερβολικού Πλούτωνα. Μπορεί να λέτε ότι είστε δίκαιοι και δημοκρατικοί, αλλά οι ενέργειές σας θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε δικτατορικό έδαφος. Ίσως πιστεύετε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο καλά όσο εσείς. Και μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά αυτή η στάση μπορεί να κουράσει εσάς και τους γύρω σας. Κάντε μια παύση και δείξτε σε κάποιον άλλο πως θα μπορούσε να σας βοηθήσει ώστε να σας ελαφρύνει από τον φόρτο εργασίας.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο αυτό το Σάββατο, βρείτε τη μέση λύση ανάμεσα στο “κυνήγι του ονείρου” και την “υπέρβαση του στόχου” σας. Αν συνεχίζετε να αποθαρρύνεστε, κάντε λίγο πίσω. Ξεκινήστε κάνοντας μικρότερα βήματα προς την υλοποίηση του οράματός σας. Ένα απλό, υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο -και η διαίσθησή σας είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, αν συντονιστείτε. Οι Καρκίνοι που έχουν παίξει πολύ εκ του ασφαλούς, μπορούν να αφήσουν το πάθος να τους οδηγήσει και να πάρουν ένα ρίσκο, όπως το να στείλουν ένα ερωτηματολόγιο σε τρίτους για να συγκεντρώσουν απόψεις ή να δημοσιεύσουν το έργο που ετοιμάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια σημαντική σχέση θα μπορούσε να αντιμετωπίσει προβλήματα αυτή την Κυριακή, αν ανακαλύψετε ότι έχετε διαφορετικά οράματα για το πώς πρέπει να εξελιχθεί το μέλλον σας. Και χάρη στο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα, και αν δεν μπορείτε να βρείτε μια αμοιβαία επωφελή λύση, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε. Κανείς δεν θα πρέπει να συμβιβάσει τα πιστεύω του, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα ξεχωριστά στο μέλλον.

Λέων

Μπορεί να έχετε έναν μακρύ κατάλογο εργασιών που πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά η Σελήνη του Σαββάτου στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας καθιστά σχεδόν αδύνατο το να συγκεντρωθείτε. Αντί να ταλαιπωρείστε, αναδιαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να αφιερώσετε τη μέρα σε έναν δημιουργικό καταιγισμό ιδεών. Αν αναδύονται βαριά συναισθήματα, μην τα κρύβετε κάτω από το χαλί. Το να παραδεχτείτε ότι κάτι σας ενοχλεί είναι το πρώτο βήμα για να αντιστρέψετε την κατάσταση προς μια πιο χαρούμενη κατεύθυνση. Αν έχετε ανάγκη να ξεφύγετε συναισθηματικά, τι θα λέγατε για μια κινηματογραφική βραδιά;

Η κυριακάτικη διελκυστίνδα μεταξύ του διανοητικού Ερμή και του εξουσιαστή Πλούτωνα μπορεί να σας βρει μπλεγμένους σε μια πνευματική αναμέτρηση. Είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο, αλλά αυτή η “γνώση” δεν θα κάνει και πολλά για να διαλύσει την ένταση. Αντί να ανακοινώνετε στοιχεία και αριθμούς, προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί το άλλο μέρος είναι τόσο παθιασμένο με την θέση του. Η κατανόηση των βαθύτερων συναισθημάτων και των κινήτρων που κρύβονται πίσω από αυτή τη σύγκρουση είναι ο μόνος τρόπος για να την επιλύσετε.

Παρθένος

Μια φιλική σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πιο επίσημη συνεργασία υπό το φως της Σαββατιάτικης Σελήνης. Μιλήστε ανοιχτά για τα νέα σας σχέδια και θα βρείτε υποστηρικτές στο κοντινό σας περιβάλλον. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο. Κάντε μια αναθεώρηση των υφιστάμενων συμμαχιών σας. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε μια συνεργασία που δεν έχει εξελιχθεί όπως περιμένατε.

Το έντονο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα της Κυριακής μπορεί να σας προκαλέσει κάποια βαθιά ριζωμένα ζητήματα εμπιστοσύνης. Κάποιος μπορεί να λέει (ή και να κάνει) όλα τα σωστά πράγματα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, αλλά μια εσωτερική δύναμη σας κάνει να αντιστέκεστε. Πιθανότατα πρόκειται για ασυνείδητους φόβους από το παρελθόν σας και όχι για κάτι που αυτό το άτομο κάνει λάθος, αλλά πρέπει να είστε σίγουροι. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, κάντε διαλογισμό, μιλήστε σε έναν θεραπευτή. Θα σας είναι δύσκολο να απελευθερωθείτε μέχρι να φτάσετε στην άκρη του νήματος.

Ζυγός

Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας, Ζυγέ. Το Σάββατο, η Σελήνη στον Καρκίνο και τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς ένα σημαντικό ορόσημο. Χειριστείτε όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες, ολοκληρώνοντας τις εργασίες και την γραφειοκρατία ή θέτοντας σε εφαρμογή ένα σταθερό σύστημα για την υποστήριξη των στόχων σας. Αν πρέπει να μιλήσετε για χρήματα, θα έχετε το άγγιγμα του Μίδα, αλλά αν θέλετε οι άνθρωποι σας στηρίξουν οικονομικά, ετοιμάστε μια πειστική παρουσίαση. Αφήστε τις καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες να σας οδηγήσουν!

Την Κυριακή, οι οικογενειακές δυναμικές του παρελθόντος θα μπορούσαν να εισχωρήσουν στις τωρινές σχέσεις σας, χάρη στο έντονο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα. Έχετε γίνει “σαν τους γονείς σας” με το ταίρι σας ή φοβάστε να βγείτε με κάποιον χωρίς την έγκριση της οικογένειάς σας; Η επίγνωση είναι το κλειδί για την αλλαγή των προτύπων, οπότε αν πιάσετε τον εαυτό σας να έχει μια λάθος συμπεριφορά, σταματήστε και αναγνωρίστε το. Στη συνέχεια, δοκιμάστε μια διαφορετική τακτική.

Σκορπιός

Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο – και στις σχέσεις σας. Με τη Σελήνη του Σαββάτου στον ευαίσθητο Καρκίνο, δώστε θετικό τόνο στον εαυτό σας. Επιμείνετε να διασκεδάζετε την ημέρα σας, ακόμα κι αν πρόκειται να περάσετε καλά μέσα στο σπίτι. Η δημιουργικότητά σας και το σπινθηροβόλο πνεύμα σας όχι μόνο θα κάνουν τη ζωή σας πιο ευχάριστη, αλλά θα προσελκύσετε και εμπνευσμένους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Κρατήστε τη θετική στάση σας αναλλοίωτη, γιατί ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να παρατηρήσει τη σπίθα σας. Λέτε αυτό που εννοείτε και να εννοείτε αυτό που λέτε;

Αυτή θα είναι μια δύσκολη πράξη την Κυριακή, καθώς ένα μυστικοπαθές τετράγωνο μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή και του παρανοϊκού Πλούτωνα μπερδεύει τα μηνύματα των ανθρώπων. Η αγχωμένη γλώσσα του σώματος κάποιου μπορεί να προδώσει τα γλυκά λόγια του, όμως είναι επειδή λέει ψέματα ή απλώς είναι νευρικός; Δεν θα έχετε ιδέα, οπότε μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Θέματα ελέγχου θα μπορούσαν να προκύψουν, δημιουργώντας τεταμένη επικοινωνία. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε να αμυνθείτε και μην εκτοξεύετε κατηγορίες προς τους άλλους.

Τοξότης

Ενώ συνήθως είστε χαρούμενοι και εκδηλωτικοί, ίσως δυσκολευτείτε να βγείτε από το καβούκι σας αυτό το Σάββατο. Αυτό οφείλεται στη Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο και τον εσωτερικό όγδοο οίκο σας. Μην αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να δείχνετε πάντα χαρούμενοι. Τούτου λεχθέντος, αν αισθάνεστε άσχημα αντισταθείτε στο να ξεσπάσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η σεληνιακή ανύψωση θέλει να τιμήσετε τη δική σας πολιτική απορρήτου. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, διαβάστε ένα βιβλίο που σας προκαλεί σκέψεις, τηλεφωνήστε σε ένα κοντινό άτομο για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας.

Η ευαλωτότητά σας θα μπορούσε να αποδειχθεί μια εξαιρετική άσκηση οικοδόμησης εμπιστοσύνης για μια αναπτυσσόμενη φιλία. Σας εμποδίζουν θέματα αυτοπεποίθησης από την χωρίς όρια αυτοέκφραση; Το έντονο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα της Κυριακής επιδεινώνει αυτή την εσωτερική σύγκρουση. Ενώ είναι σοφό για το συχνά αφιλτράριστο ζώδιό σας να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, μην φτάσετε στο αντίθετο άκρο της υπερανάλυσης. Κάποιες φορές πρέπει απλώς να βγάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω, αντί να εστιάζετε στο αν θα αρέσουν ή όχι στους άλλους αυτά που κάνετε και λέτε. Αφήστε τις μοναδικές σας δημιουργίες να βρουν το φυσικό τους κοινό. Να θυμάστε, το όμοιο έλκει το όμοιο.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, η Σελήνη στον οίκο των σχέσεών σας, σας βοηθάει να προσεγγίσετε πιο ισορροπημένα τις υποθέσεις που αφορούν ένα πολύ κοντινό σας άτομο. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά μήπως έχετε δικαιολογήσει την κακή συμπεριφορά κάποιου; Αντιμετωπίστε τις παραβάσεις τους τώρα, και η σχέση σας μπορεί να έχει μια ευκαιρία να συνεχιστεί. Αν εξακολουθήσετε να τις αγνοείτε, μάλλον τελικά θα χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Σε περίπτωση που κρατάτε τον εαυτό σας απασχολημένο για να αποφύγετε μια συνάντηση, τηλεφωνήστε τους για να τα πείτε από καρδιάς. Συζητήστε με έναν σαφή κατάλογο αιτημάτων. Τι χρειάζεστε εσείς για να είστε πιο ευτυχισμένοι σε αυτή τη συμφωνία; Φροντίστε να ακούσετε κι εσείς με τη σειρά σας! Ένα ευαίσθητο θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί την Κυριακή, Αιγόκερε. Θα πρέπει να είστε διακριτικοί ή να μπείτε κατευθείαν στο ψητό;

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον έκτο οίκο της αποτελεσματικότητάς σας αυτό το Σάββατο, αφιερώστε το χρόνο σας στο να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Ο εξορθολογισμός θα μπορούσε να αποδώσει – κυριολεκτικά. Θα μπορούσατε να βρείτε ξεχασμένα χρήματα ή μια ακάλυπτη επιταγή κάτω από ένα σωρό λογαριασμούς. Τουλάχιστον, καθαρίζοντας ενεργειακά τον χώρο, δημιουργείτε μια δίοδο για να εισρεύσει η αφθονία.

Αν ετοιμάζετε μια δουλειά για να παραδώσετε, αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχει γίνει με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα. Δεν χρειάζεται να είστε τελειομανής, αλλά το να κάνετε περικοπές είναι σίγουρα απαγορευτικό! Η υπενθύμιση της Κυριακής: Η ομιλία και η επικοινωνία είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τα λόγια που λέτε μπορεί να κρύβουν ένα βαθύτερο άλυτο ζήτημα που δεν έχετε καν συνειδητοποιήσει – ειδικά υπό το σημερινό τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα.

Αν το να μιλάτε για μια κατάσταση δεν σας οδηγεί πουθενά, δοκιμάστε να διαλογιστείτε, να γράψετε ημερολόγιο ή να ακούσετε μουσική. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε την ύπνωση ή την ηχοθεραπεία. Να θυμάστε, επίσης, ότι τα λόγια σας μπορούν να δημιουργήσουν την πραγματικότητά σας. Αν οι προτάσεις σας είναι φορτωμένες με φόβο και ανησυχία, κάντε πρακτική την επαναδιατύπωσή τους με έναν πιο ενδυναμωτικό τρόπο.

Ιχθύς

Πείτε τους πώς αισθάνεστε πραγματικά, Ιχθύες, ή τουλάχιστον δώστε ένα σαφές μήνυμα αντί για υπαινιγμό. Το Σάββατο, η Σελήνη στον οίκο των ρομαντικών σας σχέσεων δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια συγκινητική σύνδεση. Ίσως ενθουσιαστήκατε πρόσφατα με μια νέα φιλία ή ένα δημιουργικό έργο. Όμως λαμβάνετε άραγε δίκαιη ανταπόδοση της ενέργειας που δίνετε; Κάντε μια συζήτηση για το πού βρίσκεστε και οι δύο. Αφού το κάνετε, ίσως να είναι πλέον ασφαλές να αφεθείτε και να μοιραστείτε ένα μυστικό – ή να προχωρήσετε ολοταχώς με αυτό το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο ή εγχείρημα.

Κάποιος θα μπορούσε να προσπαθήσει να σας υπονομεύσει την Κυριακή – ή έτσι μπορεί να φαίνεται ότι συμβαίνει. Το σημερινό σκιώδες τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάθε είδους περίεργες δονήσεις και επικοινωνίες, αναδεύοντας δυναμικές που φαίνονται αταίριαστες. Αν έχετε δανειστεί ή δανείσει χρήματα σε έναν φίλο -ή αν ένας από τους δυο σας πληρώνει πάντα το λογαριασμό- τα πράγματα μπορεί να γίνουν άβολα. Αυτή η ασυμφωνία πρέπει να αντιμετωπιστεί, αλλά το σημερινό κοσμικό κλίμα το καθιστά ριψοκίνδυνο. Γράψτε αυτά που θέλετε να πείτε ή δημιουργήστε ένα σχέδιο πληρωμών αν είστε εσείς αυτός που χρωστάει και περιμένετε την επόμενη μέρα για να το εφαρμόσετε.

ΠΗΓΗ: Astro-live.gr


Share on: