Γιώργος Πυρπασόπουλος: Για πρώτη φορά μπαμπάς

Share on:

Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, με ανάρτήσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά, οπότε ήρθε η ώρα. Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι. Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου».


Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με την μαιευτήρα. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ευχαρίστησε το νοσοκομείο δημόσια και έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη!

«Ευχαριστούμε πολύ το μαιευτήριο για την ζεστή του ατμόσφαιρα, την υπέροχη φιλοξενία και τις υποδειγματικές υπηρεσίες που μας προσέφερε! Την υπέροχη μαιευτήρα γυναικολόγο μας Δέσποινα Γεωργιάδου και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου! Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!» έγραψε ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς!

Πηγή: gossip-tv


Share on: