Λύνεται το μυστήριο του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα

Share on:

Με την κλεψύδρα μετρά αντίστροφα πλέον το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την εξέλιξη των ερευνών δεν αποκλείεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τα έως τώρα στοιχεία από τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν υπάρξει ενδείξεις για ύπαρξη παθολογικών αιτιών σε ότι αφορά το θάνατο της Τζωρτζίνας και έτσι το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της. Ήδη από την ΕΛΑΣ έχει καταρτιστεί ο κατάλογος αυτών που θα κληθούν για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά εξέπνευσαν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, καθώς και τις αντιφάσεις στις οποίες μπορεί να έχουν πέσει οι ίδιοι, ή άτομα του στενού οικογενιακού τους περιβάλλοντος.Οι πρώτες ενδείξεις σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι εις γνώση έστω και ατύπως στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, στον οργανισμό της Τζωρτζίνας έχει βρεθεί μία παραπάνω ουσία, η οποία δεν δικαιολογείται από τα φάρμακα που έπαιρνε.

Ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης, μίλησε για τα νέα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων της άτυχης Τζωρτζίνας και τα στοιχεία που θα δώσουν τη λύση στο μυστήριο των τριών θανάτων.«Διαρρέουν στοιχεία συνεχώς, κάποια είναι σημαντικά κάποια όχι, σίγουρα ερμηνεύονται διαφορετικά από τους ιατροδικαστές σε σχέση με την κοινή γνώμη» σημείωσε ο κ. Κούτσης, προσθέτοντας ότι «δεν είμαι εγώ αυτός, αλλά και όσοι ασχολούμαστε από μακριά, που έχουμε τον πλήρη φάκελο του περιστατικού».Ειδικότερα, όπως σημείωσε ο φάκελος των θανάτων των τριών παιδιών θα περιλαμβάνει πέρα από τη νεκροψία – νεκροτομή και ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό της οικογένειας.«Μέχρι αυτή τη στιγμή, τα ευρήματα έχουν αποκλείσει κάποιες παθολογίες, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει η έρευνα. Και η έρευνα συνεχίζεται σε διαφορετικά επίπεδα, καθώς υπάρχει η έρευνα του Ανθρωποκτονιών, αλλά και η άτυπη επιτροπή από κορυφαίους ιατροδικαστές στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι δεν έχουν μείνει σε μια απλή έκθεση νεκροψίας – νεκροτομής και κοιτάνε και άλλα πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής μιλώντας στο Mega.

Πηγή :newsbomb


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE