Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τα σχόλια για την πολύ μικρότερη σύντροφο του

Share on:

Την Ασημίνα Χατζηανδρέου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Survivor.

Η νεαρή κοπέλα έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από το κοινό καθώς η συμπεριφορά της είναι σε πρώτο πλάνο κάθε φορά.

Άλλος ένα λόγος που έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ήταν και η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Έτσι η προσωπική ζωή του τραγουδιστή φαίνεται να απασχολεί αρκετά το τελευταίο διάστημα καθώς η διαφορά ηλικίας ενοχλεί ορισμένους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε σε stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάποια μηνύματα που δέχεται από τους χρήστες της πλατφόρμας, ενώ κοινοποίησε και τις απαντήσεις του.«Ωραία η κόρη σου» γράφει ένας χρήστης, με τον ίδιο να απαντά: «Με λένε ….. και ενοχλώ κόσμο που δεν γνωρίζω. Report και ban γιατί είμαι ασόβαρος».

Ένα άλλο μήνυμα έγραφε: «Ρε Δάντη τι της βρήκες, αλήθεια;» με εκείνον να λέει: «Να σου πω. Αυτό που δεν έχεις εσύ και γι’ αυτό δεν θα ήμουν ποτέ μαζί σου».

Τέλος, ένας χρήστης «συμβούλεψε» τον Χρήστο Δάντη πως η Ασημίνα δεν κάνει καλό για την εικόνα του, λαμβάνοντας την αιχμηρή απάντηση του καλλιτέχνη.

Να σας θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες, η ομάδα της Ασημίνας κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας και ανάμεσα στα μηνύματα που έλαβε από αγαπημένα της πρόσωπα, ήταν κι εκείνο του Χρήστου Δάντη.«Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις, εύχομαι να σου δώσει δύναμη για να γυρίσεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω» της έγραψε ο σύντροφός της, αφιερώνοντάς της παράλληλα και το νέο του τραγούδι «Σ’ αγαπάω απλά», ήταν τα λόγια του.

Εκείνη φανερά συγκινημένη, δήλωσε: «Δεν το πιστεύω. Σ ‘ αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα».

Πηγή :gossiptv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE