Αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν το καλό φαγητό

Share on:

Το φαγητό για αρκετούς ανθρώπους είναι πολλά περισσότερα από κάτι που σε βοηθά να καταπολεμήσεις την πείνα σου. Είναι ιεροτελεστία, μια εμπειρία που μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου, μια στιγμή ηρεμίας και απόλαυσης μέσα στην ημέρα. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ακόμα και για ένα απλό σουβλάκι να πάτε, θα θελήσουν να βρουν το καλύτερο σουβλατζίδικο. Εκείνοι που γνωρίζουν την καλύτερη καντίνα για βρώμικα, αλλά και το βραβευμένο με Michelin εστιατόριο για γκουρμέ απολαύσεις.

Ακόμα και μια μέρα σαν την Τσικνοπέμπτη, που είναι αφιερωμένη σε τσικνιστούς μεζέδες, εκείνοι δεν θα επιδωθούν απλώς σε ένα μεγάλο φαγοπότι με κρέας ή vegan υποκατάστατά του. Θα αναζητήσουν το καλύτερο κομμάτι, θα το προετοιμάσουν και θα το μαγειρέψουν/ψήσουν με μεγάλη προσοχή, ενώ θα το συνοδεύσουν με το πιο γευστικό κρασί.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά και αναρωτιέστε τι μπορεί να συμβαίνει, ρίξτε μια ματιά στα άστρα και ίσως βρείτε την απάντηση.

Κριός

Αγαπούν πολύ το φαγητό και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέες γεύσεις. Μάλιστα, δεν θέλουν να τρώνε διαρκώς το ίδιο φαγητό, ενώ συχνά θα πειραματιστούν και μόνοι στην κουζίνα τους. Η όρεξή τους είναι ανίκητη. Όπως αγαπούν τον αθλητισμό έτσι αγαπούν και το καλό φαγητό, ενώ είναι ικανοί να τρώνε πολλές φορές μέσα στην ημέρα και όχι μόνο σνακ.

Ταύρος

Λατρεύουν την καλή ζωή και το καλό φαγητό. Απολαμβάνουν το φαγητό με όλες τις αισθήσεις τους και γνωρίζουν κάθε εξέλιξη γύρω από τον χώρο των τροφίμων. Έχουν πάντα ένα σχόλιο για όσα δοκιμάζουν, ενώ δεν λένε όχι σε περίεργες σάλτσες και dressings. Επειδή αγαπούν την πολυτέλεια θα προτιμήσουν χώρους με πολύ καλές κριτικές και λιγάκι τσιμπημένες τιμές.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι το ιδανικό, αν και η ποιότητα έχει πρώτη θέση στο θέμα του φαγητού. Πιστεύουν πως το να τρώνε ότι θέλουν, όταν το θέλουν είναι δικαιωμά τους. Θα μπορούσαν μάλιστα, να φάνε πρωινό και τίποτε άλλο μέσα στην ημέρα μέχρι το βραδινό. Λατρεύουν τα πειράματα με διαφορετικές κουζίνες και τα εξωτικά φαγητά, αλλά τον σημαντικότερο ρόλο στο ζήτημα «φαγητό» για τους Ζυγούς παίζουν τα γλυκά.

Πηγή:marieclaire.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE