Γαϊτάνης | Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα στην Ευρώπη που εκμεταλλεύεται μικροπολιτικά την πανδημία (βίντεο)

Share on:

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών, παρά τα γραφόμενα και τα λεγόμενα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, έθεσε με συνέντευξη του στην ValueNews και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης.

Ο κος Γαϊτάνης, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την ρητορική του έναντι της πανδημίας αλλά και το “χάιδεμα” όπως είπε χαρακτηριστικά του αντιεμβολιαστικού κινήματος. “Αναμφίβολα ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει το αντιεμβολιαστικό κίνημα και με την ρητορική του και με τις πράξεις του και μάλιστα αποτέλεσμα αυτής της χυδαιότητας που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτά που είπε ο Κουρουμπλής στην Βουλή και οδήγησαν στη διαγραφή του. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλη την Ευρώπη που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά τον κορωνοϊο””, ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.

o εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης στην Valuenews.gr

Δεν υπάρχουν VIP ΜΕΘ – Μόνη λύση ο εμβολιασμός

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες του Προέδρου του ΠΟΕΔΗΝ περί ύπαρξης VIP ΜΕΘ, ο κος Γαϊτάνης υποστήριξε ότι αυτές διαψεύστηκαν από την ιατρική κοινότητα και επανέλαβε ότι η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός,.

Για το επίτευγμα της ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. υποστήριξε ότι ήταν ο πρώτος στόχος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και επετεύχθη με την δημιουργία 75.000 νέων θέσεων εργασίας και 45.000 νέων επιχειρήσεων.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE