Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τρίτη σε όλη τη χώρα | Τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα

Share on:

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός. Ειδικότερα, νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Μετά τις ισχυρές καταιγίδες και βροχές που σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει επιδείνωση στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια αλλά και ο νομός Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας).

Η πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει αύριο Τρίτη ο καιρός στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα στα παραπάνω γεωγραφικά διαμερίσματα αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου αναμένονται ισχυρές βροχές στα πεδινά, ισχυρές καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά πιθανόν τοπικά και πιο χαμηλά (πρώτος χάρτης).

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια αλλά και ο νομός Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας).

Σε τμήματα του Αιγαίου αλλά και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες (δεύτερος χάρτης).

Το κρύο θα είναι αρκετά έντονο με παγετό τη νύχτα και το πρωί σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE