Χαρά Κεφαλίδου | Η αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝ.ΑΛ. δεν είναι Καλλιστεία – Συνέντευξη στην ValueNews

Share on:

Με αιχμηρό λόγο η Τομεάρχης Παιδείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Χαρά Κεφαλίδου, μίλησε για την προεκλογική διαδικασία στο Κίνημα Αλλαγής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αλλαγή ηγεσίας δεν είναι Καλλιστεία.

Χαρακτήρισε δε την υποψηφιότητα του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου την τελευταία στιγμή ως ύποπτη και άτυχη, καθώς ο κος Παπανδρέου έχει ήδη επιδείξει το έργο και τις προθέσεις του.  “Το γεγονός ότι η υποψηφιότητα προέκυψε μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά με προβληματίζει. Κάποιος, ο οποίος έχει γνήσιο ενδιαφέρον, πρόγραμμα, στόχευση και άποψη για το πως πρέπει να πάει ο χώρος, δηλώνει υποψηφιότητα εξ΄αρχής. Δεν έρχεται να καλύψει κάποιο κενό”, είπε μεταξύ άλλων η κα Κεφαλίδου και κατέληξε λέγοντας ότι κάποιες υποψηφιότητες είναι ευκαιριακές.

Η Τομεάρχης Παιδείας του ΚΙΝ.ΑΛ. ανέφερε ακόμη ότι πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες αύξησης των ποσοστών του Κινήματος, καθώς όλοι αναγνωρίζουν ότι έχει όρια πέρα από το 6% και 7%. 

Αναφορικά με την πρόθεση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων, την στιγμή που πλήττεται για τέταρτη συνεχή φορά από τον Κορωνοϊό, η κα Κεφαλίδου κατηγόρησε την Κυβέρνηση για την πολιτική που εφαρμόζει, καθώς ναι μεν δεν πρέπει να κλείσουν τα σχολεία, όμως θα πρέπει να προστατευθεί η υγεία των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:ValueNews.gr

 


Share on: