Γιατί η Μπακοδήμου βαθμολόγησε με 0 την Μάρα Μειμαρίδη

Share on:

Στο live του «J2US» την εμφάνιση της έκανε η Μάρα Μείμαρίδη με τον coach της Stan, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Να την χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή.

Αμέσως μετά Μάρα και Stan βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή για να μάθουν την βαθμολογία τους. 

Εκεί η Μαρία Μπακοδήμου έκανε αυστηρή κριτική φανερά ενοχλημένη, με κάποια δώρα που έλαβε η κριτική επιτροπή από την Μάρα Μεϊμαρίδη την προηγούμενη εβδομάδα. 

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να αδιαφορεί με τα όσα ακούει.

Στην συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου βαθμολόγησε την Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan με μηδέν.

Πηγή :fthis 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE