Δεν κρύβει την οργή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος άνδρας που εικάζεται ότι είναι το μήλο της Εριδος μεταξύ των δύο γυναικών, με τον ίδιο ωστόσο, να τα αρνείται όλα.
Η κοπέλα που από τη μέρα της επίθεσης με το βιτριόλι ζητά να μάθει τον λόγο που η κατηγορούμενη της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό, εξοργίστηκε με αυτές τις δηλώσεις. Ο δικηγόρος της μίλησε στο Star λέγοντας πως “όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος”.
Για πρώτη φορά μιλάει ο 40χρονος άνδρας – πρόσωπο “κλειδί” στην επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 36χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, από την 37χρονη κατηγορουμένη Έφη Καρακάντζουλα, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, για την υποθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.
Μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε καν εμφανιστεί. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο 18.09.2021, καθώς ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega “Χαμογέλα και Πάλι”.
Ο δικηγόρος του 40χρονου αρνείται πως πως ο πελάτης του ήταν το φερόμενο “μήλον της έριδος” μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει.
“Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως” ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.
Για να συνεχίσει κάνοντας την αποκάλυψη: “Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Πηγή :thetoc. gr