Η εστίαση μπαίνει σε «Lockdown» | Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στην ValueNews (βίντεο)

Share on:

Για σημαντική μείωση των πελατών της εστίασης που θα αγγίξει και το 50% έκανε λόγο σε συνέντευξή του στην ValueNews και την Γιώτα Χατζηθεοδώρου, o Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Ο κλάδος της εστίασης χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για τους ανεμβολίαστους, επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ τονίζοντας ότι η άσκηση πίεσης από την Κυβέρνηση δεν έχει πετύχει, διότι τα ποσοστά εμβολιασμού δείχνουν άλλα αποτέλεσμα.

Μόνο με κούρεμα του ιδιωτικού χρέους θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις να επιβιώσουν, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κος Καββαθάς, διαφορετικά τα λουκέτα που θα επέλθουν το επόμενο διάστημα θα είναι αναπόφευκτα. 

Αναφορικά με την μείωση φόρων που προαναγγέλλει η Κυβέρνηση και αναμένεται να γνωστοποιηθούν επισήμως από την ΔΕΘ δια στόματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Προεδρος της ΓΣΕΒΕΕ υποστήριξε ότι η μείωση φόρων θα πρέπει να είναι μια στοχευμένη διαδικασία. Π.χ. η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, που επιβαρύνει ισομερώς όλες τις επιχειρήσεις από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη, η μείωση συντελεστών Φ.Π.Α., που δημιουργούν προβλήματα ανταγωνισμού της Ελληνικής Οικονομίας. “Τέτοιου είδους μέτρα χρειάζεται να αλλάξουν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο περιβάλλον που καλούμαστε να επιχειρήσουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Καββαθάς.

Δείτε τη συνέντευξη:

Πηγή:ValueNews.gr


Share on:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.