ΕΛΛΑΔΑ: Η Καλομοίρα ξανά στο προσκήνιο για τη Eurovision 2022!

Share on:

 

Καλομοίρα Eurovision 2022

Ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένουμε να μάθουμε σε ποια πόλη της Ιταλίας θα φιλοξενηθεί ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι διεργασίες για τις συμμετοχές των χωρών ξεκινούν. Ήδη κάποιες χώρες έχουν ανακοινώσει τον τρόπο επιλογής της επόμενης συμμετοχής τους, ενώ πληροφορίες για πιθανούς υποψήφιους καλλιτέχνες κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης.

Καλομοίρα για το 2022;

Ένα από τα ονόματα που ακουγόταν τα τελευταία χρόνια (από το 2018 υπήρχαν σκέψεις όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ) για την επιστροφή του στο διαγωνισμό είναι αυτό της αξιολάτρευτης Καλομοίρας! Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, η Καλομοίρα ενδιαφέρεται και πάλι για συμμετοχή στη Eurovision.

To ενδιαφέρον της για το διαγωνισμό ήταν έντονο και το 2021, οπότε επιλέχθηκε η Stefania για την Ελλάδα και υπήρξαν συζητήσεις με το ΡΙΚ για εκπροσώπηση της Κύπρου, και εξακολουθεί να παραμένει. Η ίδια βρέθηκε στην Ελλάδα και στην εταιρεία Heaven με την οποία ξεκίνησε και τα πρώτα βήματά της στην ελληνική δισκογραφία. Συγκεκριμένα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις και συνομιλίες της Καλομοίρας με ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με την ΕΡΤ και με άλλες αποστολές.

Η ονοματολογία και η πιθανότητα εθνικού τελικού

Το όνομα της Καλομοίρας έρχεται να προστεθεί στην ονοματολογία που έχει αρχίσει από νωρίς για τους πιθανούς εκπροσώπους της Ελλάδας – μεταξύ αυτών και του 26χρονου νέου καλλιτέχνη good job nicky (Νικόλα Βαρθακούρη) – και προκαλεί το ενδιαφέρον των fans, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο καθώς έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μέχρι να ξεκινήσουν-επίσημα-οι διαδικασίες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε άρθρο μας εδώαπό την ΕΡΤ τονίζουν με κάθε έμφαση ότι θα κινηθούν με την ίδια σοβαρότητα που έδειξαν και στην προηγούμενη διοργάνωση. Όλα θα εξαρτηθούν από τις υγειονομικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα, καθώς και από τις προτάσεις που θα υπάρξουν, και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πάντως ένας μεγάλος τελικός με πολλούς καλλιτέχνες και τραγούδια είναι λίγο δύσκολο να υπάρξει για την επόμενη επιλογή, αν και δεν έχει αποκλεισθεί. 

Η εξαιρετική 10η θέση της Stefania στο Ρότερνταμ έθεσε νέες βάσεις για την ελληνική συμμετοχή και σίγουρα κριτήρια όπως μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή συμμετοχή, με μια πολύ καλή φωνή και τραγούδι που θα αρέσει στο ευρωπαϊκό κοινό θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε μια ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία! Όπως είπαμε… ο χρόνος θα δείξει – και ακόμα είναι πολύς! Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις από Σεπτέμβριο και για ό,τι νεότερο θα σας έχουμε ενήμερους.

Πηγή: https://ogaegreece.com/


Share on:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.