Σωματείο Εργαζομένων ΓΝ Λαμίας: «Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού»

Share on:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου…

 

Την Πέμπτη 26-8-21 ώρα: 11:00 στην Κεντρική Πύλη του Γ.Ν. Λαμίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νόμο της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών καθώς και 5ωρη στάση εργασίας (10:00-15:00), σύμφωνα με Απόφαση του Δ.Σ Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας (19/7/21).

Στην ανακοίνωση του το Σωματείο αναφέρει:

«Με απόλυτο αίσθημα αλληλεγγύης και ενότητας, καλούμε όλους τους εργαζόμενους (εμβολιασμένους ή μη), να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις (απεργία-αποχή από το καθήκον της επίδειξης ή κατάθεσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και από την συλλογή στοιχείων που αφορούν τον εμβολιασμό, απεργιακές κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας) εναντία στον νόμο της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών έναντι του κορωνοιού.

Ως υγειονομικοί (εμβολιασμένοι και μη) ΔΕΝ είμαστε αντίθετοι στον εμβολιασμό αλλά στην απόφαση της υποχρεωτικότητας.

Είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε εκβιαστικά και διχαστικά διλήμματα, στην στοχοποίηση συναδέλφων και στις πειθαρχικές κυρώσεις (αναστολή καθηκόντων).

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργαζομένων και τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Πηγή: https://www.lamiareport.gr/


Share on:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.