Πήρε εξιτήριο ο Χαρδαλιάς

Share on:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» μετά από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Δευτέρα (16/08), με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται εξαιρετικά.

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον».

Νωρίτερα, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του «Αγία Όλγα», Σωτήρης Πατσιλινάκος,αποκάλυψε τις τελευταίες διεργασίες, λεπτά πριν πάρει εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η πορεία της υγείας του εξελίχθηκε ομαλά από τη Δευτέρα, ενώ οι τελευταίες εξετάσεις αίματος στις οποίες υποβλήθηκε ήταν πολύ καλές, καθώς οι τιμές των ενζύμων, όπως τα αποκαλούμε εμείς οι γιατροί, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Η κλινική εικόνα του κυρίου Χαρδαλιά είναι εξαιρετική»τόνισε ο κύριος Πατσιλινάκος.

Πηγή:newsbomb.gr


Share on:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.