Μόλις στο 53% οι πλήρως εμβολιασμένοι στην Ελλάδα – Οι 6 λόγοι της αποτυχίας, αλλάξτε επικοινωνία, μαζέψτε τους τηλεπιστήμονες

Share on:

 Η εμβολιαστική προσπάθεια, όχι μόνο λόγω καλοκαιρινής ραστώνης έχει καταρρεύσει και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κατέρρευσε.

Μόλις στο 53% διαμορφώνεται το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων με βάση τα στοιχεία 22 Αυγούστου 2021 κατατάσσοντας την Ελλάδα κάτω από τον μέσο όρο στην Ευρώπη.

Η εμβολιαστική προσπάθεια, όχι μόνο λόγω καλοκαιρινής ραστώνης έχει καταρρεύσει και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κατέρρευσε.
Το bankingnews έχει ταχθεί ξεκάθαρα ΚΑΤΑ της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, αυτό επιτάσσει η λογική και ο σεβασμός στην ατομικότητα του καθενός.
Όποιος θέλει να εμβολιαστεί και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί καλώς θα πράξει, όλοι έχουν ίσα δικαιώματα απέναντι στο Σύνταγμα μας το οποίο πρέπει να σεβαστούμε και να μην ποδοπατήσουμε.
Το 53% πλήως εμβολιασμένοι είναι σχετικό ποσοστό.
Εάν λάβουμε υπόψη ότι τα εμβόλια χάνουν την δραστικότητα και αποτελεσματικότητα τους 5-6 μήνες μετά τον αρχικό εμβολιασμό, το πραγματικό ποσοστό εμβολιασμένων και ταυτόχρονα προστατευμένων έστω και πρόσκαιρα είναι κάτω από 38% οπότε ουσιαστικά εκ των πραγμάτων οι ευπαθείς ομάδες θα οδηγηθούν στην 3η δόση.

1)Η κοινωνία αντιδρά σε ότι επιχειρούν να τις επιβάλλουν.
Η κυβέρνηση επικοινωνιακά το χειρίστηκε άκρως λανθασμένα, ενώ με στρατηγικές απειλών, προφανώς και η άρνηση θα γίνει ισχυρότερη.
Η επικοινωνιακή διαχείριση είναι επιεικώς τραγική από την κυβέρνηση και φέρει ευθύνη που επιτρέπει στον οποιαδήποτε να βγαίνει να μιλάει για τα εμβόλια ως ειδικός.
Αφού αποδεικνύεται ότι και οι ειδικοί… δεν είναι και τόσο ειδικοί.

2)Οι τακτικές επιβολής, οι υποχρεωτικότητες, τα πιστοποιητικά εμβολίων που δεν εφαρμόζονται και πολλά άλλα όχι μόνο προκάλεσαν αμυντικά αντανακλαστικά στην κοινωνία, αλλά εξόργισαν, προκάλεσαν θυμό που κατέληξε σε άρνηση.
Πολλοί δεν εμβολιάζονται γιατί αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά η κυβέρνηση.

3)Η κοινωνία εξοργίζεται όταν βλέπει όχι επιστήμονες αλλά τηλεμαιντανούς ή τηλεπιστήμονες που απλά κινδυνολογούν χωρίς καμία επιστημονική σοβαρότητα.
Τα περισσότερα από αυτά που έχουν πει είναι όχι φαιδρότητες και ανοησίες, αλλά γελοιοποιούνται και μαζί γελοιοποιούν και το επάγγελμα που ασκούν.
Ποιος από όλους αυτούς ζήτησε μια συγνώμη για τις προβλέψεις που έκανε;

4)Η περίπτωση του Ισραήλ ήρθε να αποδείξει ότι τα πράγματα με τα εμβόλια δεν είναι όπως παρουσιάζονται.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχει καταρρεύσει.
Η μεταδοτικότητα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό υποχωρεί στο 16% μετά από 6 μήνες και η νοσηρότητα στο 39% με 43% με βάση τις μελέτες.
Από τους 667 βαριά ασθενείς το 65% είναι εμβολιασμένοι και αυτό αποδεικνύει ότι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο.

5)Τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ αποκάλυψαν με μελέτη τους ότι οι θετικοί εμβολιασμένοι και οι θετικοί σε covid 19 ανεμβολίαστοι έχουν το ίδιο ιικό φορτίο.

6)Η 3η δόση εμβολίων που επίσπευσε το Ισραήλ είναι απόδειξη όλων όσων αναφέρουμε, η 3η δόση ήρθε για να αποτρέψει το πλήρες φιάσκο των εμβολίων, η 3η δόση είναι η απόδειξη ότι οι δύο προηγούμενες δόσεις εμβολίων με την πάροδο του χρόνου χάνουν την δραστικότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Η κοινωνία έχει αφυπνιστεί, δεν φοβίζεται και δεν τρομοκρατείται.
Οι διαχωρισμοί εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι ή μέτρα κατά των ανεμβολίαστων απλά προκαλούν είτε χιούμορ, είτε οργή.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το φιάσκο θα συνεχιστεί εάν δεν αλλάξει πολιτική η χώρα και επικοινωνία και ουσία.
Επίσης ένα θέμα που δυστυχώς στην Ελλάδα σκόπιμα υπονομεύεται.
Παρενέργειες και θάνατοι από τα εμβόλια.
Οι περιπτώσεις είναι δεκάδες σε θανάτους και χιλιάδες σε παρενέργειες.
Κάποιοι τα συγκαλύπτουν για να μην χαλάσει το αφήγημα, ανήθικο και ανέντιμο ότι συγκαλύπτονται τέτοια πράγματα.
Ποιος τηλεπιστήμονας μίλησε με σοβαρότητα για τις παρενέργειες και προσπάθησε να εξηγήσει πειστικά τι ακριβώς συμβαίνει;
Κανένας γιατί οι περισσότεροι από αυτούς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δημοσιότητα, ασόβαροι και τραγικοί οι περισσότεροι.


E9duN_tX0AQ77dl.jpg

www.bankingnews.gr


Share on:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.