Επίθεση ΜΑΤ σε κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τοποθέτηση κοντέινερ στο πάρκο τους

Share on:

Επίθεση ΜΑΤ κατά κατοίκων πραγματοποιήθηκε στα Κάτω Πατήσια. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για την τοποθέτηση κοντέινερ σε πάρκο της γειτονιάς τους που σκοπό έχει να στεγάσει τάξη για να κάνουν μάθημα παιδιά νηπιακής ηλικίας, μετά από απόφαση της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής. Οι πολίτες, μόλις είδαν τα κοντέινερ να τοποθετούνται πραγματοποίησαν συγκέντρωση και τα ΜΑΤ του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τους επιτέθηκαν.

Επίθεση των ΜΑΤ σε κατοίκους που διαμαρτύρονταν για την τοποθέτηση κοντέινερ σε πάρκο στα Κάτω Πατήσια σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουλίου.

Όταν οι κάτοικοι της περιοχής είδαν να τοποθετούνται κοντέινερ στο πάρκο της οδού Ιακωβατων, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας τόσο γιατί είναι απαράδεκτο τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ, αλλά και επειδή είδαν τη γειτονιά τους και το πάρκο τους να καταλαμβάνεται από τα γκρι κουτιά.

Σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό από κατοίκους της περιοχής τα ΜΑΤ του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τους επιτέθηκαν, δίχως να κάνουν διακρίσεις.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση να τοποθετηθούν κοντέινερ, έτσι ώστε να κάνουν τα μικρά παιδιά μαθήματα εκεί, είχε ληφθεί από την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη με την υποστήριξη της παράταξης της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: https://thepressproject.gr/


Share on:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.